Neler Yeni

Windows 10 system32 dosya bozukluğu

ScchutzZ

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ahmet Deniz VARLI
Merhaba değerli forum üyeleri,

Windows 10 sistemim de bazı oyunlar uygulama düzgün olarak başlatılamadı 0xc00007b hatası vermekteydi ve bu hatanın çözümü ise dll dosyaları ile alakalı olduğunu öğrendim. 5-6 tane dll dosyasını indirip system32 içerisine yükledim ve pc reset attığımda tekrar açılmadı, açılışta mavi ekran veriyor sonra restart atıyor. Şuan 2. disk üzerinde Windows 8 kurulu ve ben bu sistemden buraya yazıyorum. Windows 10 disk'ine buradan erişimim mevcut bu dosyaları Windows 10 kurulu olan disk'e format atmadan düzeltebilir miyim ve nasıl düzeltebilirim?

Şimdiden herkese teşekkürler.

@Mehmet Yılmaz @Abdullah Hacıgül

Son düzenleme:

komiks

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
276
İsim
Uğur Altıntaş
İlgilendiği Kategoriler
PC donanım-elektronik
Merhaba değerli forum üyeleri,

Windows 10 sistemim de bazı oyunlar uygulama düzgün olarak başlatılamadı 0xc00007b hatası vermekteydi ve bu hatanın çözümü ise dll dosyaları ile alakalı olduğunu öğrendim. 5-6 tane dll dosyasını indirip system32 içerisine yükledim ve pc reset attığımda tekrar açılmadı, açılışta mavi ekran veriyor sonra restart atıyor. Şuan 2. disk üzerinde Windows 8 kurulu ve ben bu sistemden buraya yazıyorum. Windows 10 disk'ine buradan erişimim mevcut bu dosyaları Windows 10 kurulu olan disk'e format atmadan düzeltebilir miyim ve nasıl düzeltebilirim?

Şimdiden herkese teşekkürler.

@Mehmet Yılmaz @Abdullah Hacıgül
eksik dosyaları atmanız bazen çözüm olmayabilir üzülerek söylüyorum format atmak gerekebilir.

Top Bottom