Windows 10 veya 11 Hk.

Reaksiyon skoru
0
merhabalar arkadaşlar bir çok sitede windows 10 veya windows 11 lisans keyleri satılıyor bende de sağda windows etkinleştirin diyor crack falan kullanmak istemiyorum önemli verillerim var bilgisayarda ne olur ne olmaz bir site buldum şimdi

https://lisansgetir.com/windows-10-pro-key/

burada satılıyor windows 10 ancak burdan satınalırsam güvenilir mi keyler yani windows ta erişim falan alamazlar değil mi bilgisayarıma erişme vs birçok olaylar duyuyoruz bilgisi olan bana bilgi verebilir mi ricaetsem

merhabalar arkadaşlar bir çok sitede windows 10 veya windows 11 lisans keyleri satılıyor bende de sağda windows etkinleştirin diyor crack falan kullanmak istemiyorum önemli verillerim var bilgisayarda ne olur ne olmaz bir site buldum şimdi

burada satılıyor windows 10 ancak burdan satınalırsam güvenilir mi keyler yani windows ta erişim falan alamazlar değil mi bilgisayarıma erişme vs birçok olaylar duyuyoruz bilgisi olan bana bilgi verebilir mi ricaetsem
attığın siteyi bilmiyorum ama sana kullandığım siteyı onerebilirim sağlam lisansa bak şüpheyle ürün aldım kullandıktan sonrada şüphelendim acaba sıkıntı olur mu filan diye düşündüm ancak 2 senedir kullanıyorum win11 proyu ve sorun yaşamadım her zaman şüpheyle yaklaşmakta fayda var aldığın güvenilir olması gerekiyor eğer önemli belgelerin varsa ve bütçen vatan gibi yerlerden almanı öneririm bütçen yoksa sağlam lisanstan alabilirsin

Lisans getir
Ve
Sağlam lisans
Bu ikisi güvenilirdi sanırsam alabilirsiniz yani

En güveniliri sağlamlisans.

trendyolda daha ucuza satıldığını görmüştüm güvenilirlik adına bişey diyemem

Free key bedava,
250tl
7000tl
Hepsi
XXXXX-XXXXX-XXXXX-XXXXX-XXXXX karakterdir.
1 kere mahsus pc yi Microsoft sunuculara tanıtmak için Microsoft aranarak manuel etkinleştirme
yapılır.
Hepsini aynı yere girip etkinleştir dersin.
Ucuz veya free Keyin geçersiz ise zaten etkinlestirme yapamazsın vs vs.
SONUÇ: hepsi aynı işi yapıyor.
Zamanında cracklı windowsları bile orjinal yaptı bill amca.
Microsoft un taktiği etkinleştirmemek degil, etkinleştirme uzerine artık.
Sonuçta son kullanıcı kurumsalda da kullanıcı. Pazar ve reklam gelirleri de cabası vs vs…

Crackli key alıyorsan hepsi aynı dostum. Kesin 100%100 güvenilir diye birsey yok karar senin.

Paylaştığın sitedeki gibi yerlerde satılan keyler genelde OEM ya da toplu lisans oluyor. Çoğu zaman sorunsuz çalışıyor ama uzun vadede iptal riski olabilir.

Bilgisayara erişirler mi? kısmına gelirsek, sadece key girişiyle bilgisayarına erişemezler. Yani o konuda korkmana gerek yok. Ama o siteden ekstra bir program indirip kurman istenirse orada dikkatli ol.

Daha için rahat etsin diyorsan Hepsiburada, Amazon gibi yerlerden ya da Microsoft’un kendisinden almak en garanti yol.

Geri