Sürücüsünü kurun.Arkadaşlar yeni sistem aldım wifi bağlantısı nasıl yapabilirim ? Ayarlarda wifi simgesi çıkmıyor
Tabii varsa.Arkadaşlar yeni sistem aldım wifi bağlantısı nasıl yapabilirim ? Ayarlarda wifi simgesi çıkmıyor
wifi adaptör kullanıyorum ben içinden sürücüsü çıkmıştı. sende alabilirsin ama tavsiye etmem bir süre sonra kopmalar yapabiliyor ucuz olanlar. kablolu en iyisi olur.Arkadaşlar yeni sistem aldım wifi bağlantısı nasıl yapabilirim ? Ayarlarda wifi simgesi çıkmıyor
Wifi desteğiniz bulunmuyor anakartınızda bir üst modeli var bende bende de yok ayrıyatten almanız gerekiyor.B450 M hdv r4.0 hocam
Wireless adaptör şeklinde her yerden bulabilirsin. Ama bana kalsa verme o parayı ona kablo ile bağlantı yap hem masraf yapmazsın hem daha verimli kullanırsın.Nerden alabilirim hocam
Modem uzakta hocam driver felan kursak kablosuz bağlantı yapamıyormuyuz bu anakart sadece kablolu wifi içinmi üretildiWireless adaptör şeklinde her yerden bulabilirsin. Ama bana kalsa verme o parayı ona kablo ile bağlantı yap hem masraf yapmazsın hem daha verimli kullanırsın.
Modem uzakta hocam driver felan kursak kablosuz bağlantı yapamıyormuyuz bu anakart sadece kablolu wifi içinmi üretildi