Merhabalar bilgisayarıma yeni format attım ve masaüstündeki simgelerin altındaki yazı boyutları çok büyük windows un ayarlarındaki yazılar normal ama masaüstündeki yazılar çok büyük nasıl düzeltirim yardım ederseniz sevinirim
simgeleride büyük mü?Merhabalar bilgisayarıma yeni format attım ve masaüstündeki simgelerin altındaki yazı boyutları çok büyük windows un ayarlarındaki yazılar normal ama masaüstündeki yazılar çok büyük nasıl düzeltirim yardım ederseniz sevinirim
Hayırsimgeleride büyük mü?
masaüstüne sağ tıkla, görüntü ayarları, ölçek ve düzen, %100 olması lazım.Merhabalar bilgisayarıma yeni format attım ve masaüstündeki simgelerin altındaki yazı boyutları çok büyük windows un ayarlarındaki yazılar normal ama masaüstündeki yazılar çok büyük nasıl düzeltirim yardım ederseniz sevinirim
Evt en düşükteAlıntıyı görüntüle
burdan kontrol ettin mi?
Bu yöntemi dener misin?Merhabalar bilgisayarıma yeni format attım ve masaüstündeki simgelerin altındaki yazı boyutları çok büyük windows un ayarlarındaki yazılar normal ama masaüstündeki yazılar çok büyük nasıl düzeltirim yardım ederseniz sevinirim
Tamamdır yaptım teşekkürlerBu yöntemi dener misin?
Rehber - Windows 10 Bozuk Font Sorunu Düzeltme Yöntemi
Selamlar, Windows'da bozuk fontları düzeltmenin yolunu göstereceğim. Kısa ve basit bir işlem. Adımları sırasıyla uygulayın. Hadi başlayalım. 1.Adım Denetim masasını açıyoruz ve görünüm ve kişileştirmeye tıklıyoruz. Açılan sayfa da yazı tiplerine tıklıyoruz. Ardından yazı tipi ayarlarına...forum.donanimarsivi.com
Rica ederim.Tamamdır yaptım teşekkürler