windows 11 açılmama sorunu.

Sir Cem T-oker

Cezalı
80+ Gold
Reaksiyon skoru
9,782
3 gün önce windows 11 geçtim pc açılıyordu. yanlışlıkla admini sildiğim için güvenli moda geçtim o yüzden yeniden başlat dedi başlattıktan sonra bir daha ekran gelmedi. format atmayı düşünüyorum sorun nedir ?
ve kasadan tık tık tık diye sesler geliyor muhtemelen ssd kaynaklı.
Post automatically merged:

@DerratiX

HDD takılıysa ondan geliyor olabilir ses. çok önemli bir dosyanız yoksa temiz kurulum en iyisi olur.

hdd yok hocam. ssdden gelmiyormuş ses. fanları kapadım. sonra tekrar açtım ses gitti.

format atacağım. format atınca administrator geri gelir değil mi ? @DerratiX

ISO dosyası kullanarak USB ile temiz format attıktan sonra hiçbir sorun yaşamazsınız. Windows 10 öneriyorum.
son bir kez windows 11 deneyeceğim. format usbsi hazır olacak eğer bir sıkıntı çıkarsa direkt win10 kuracağım. sonra 2024 gibi geçerim belki w11.

ISO dosyası kullanarak USB ile temiz format attıktan sonra hiçbir sorun yaşamazsınız. Windows 10 öneriyorum.
nasıl atabilirim önerebileceğiniz bir video var mı ?

son bir kez windows 11 deneyeceğim. format usbsi hazır olacak eğer bir sıkıntı çıkarsa direkt win10 kuracağım. sonra 2024 gibi geçerim belki w11.

nasıl atabilirim önerebileceğiniz bir video var mı ?
Windows 11'in kendi sitesinden aracı indir ve Flash'a yaz. Ekstra bir uygulamaya gerek yok.

yeni ssdye windows kurar gibi değil mi ?

(FREEDOs)
Aracı indiriyorsun. Orada Flash için bölüm var. Yapman gerekenleri uygulama söylüyor zaten. Kendisi internetten indirip Flash'a yazıyor. Daha sonra Flash ile Windows'u kurabilirsin.

Geri