Sagittarius
80+ Silver
Sa gencler Windows 11 de apk destegi nasil aktif ediliyor bulamadim yok yuklemiyor bi bileniniz varsa soylesin kararli surumde kullaniyorum
Sa gencler Windows 11 de apk destegi nasil aktif ediliyor bulamadim yok yuklemiyor bi bileniniz varsa soylesin kararli surumde kullaniyorum
Nezamana gelecek bir bilgin varmidaha gelmedi güncelleme ile sonradan gelecek
Hacı emulatorde iyi devil android surumu 7 iyi islemci yoksa kasma sorunlari ben sevmiyorum sahsen pc parcalarini sattim imzadaki anakarti ve ramleri 12900K m var ama kullanamiyom eski pc de mobil oyun oynayacam o yuzden sormustumAPK olayını herkes söylüyor da öyle çokta ahım şahım bir şey değil kullananlar daha önceden deneyenlerden öğrendim gidip emülatör kurup apk kullan daha iyi diyolar.
Hacı emulatorde iyi devil android surumu 7 iyi islemci yoksa kasma sorunlari ben sevmiyorum sahsen pc parcalarini sattim imzadaki anakarti ve ramleri 12900K m var ama kullanamiyom eski pc de mobil oyun oynayacam o yuzden sormustum
istersen bluestack kurabilirsin yani hali ile çok iyi duruyorHacı emulatorde iyi devil android surumu 7 iyi islemci yoksa kasma sorunlari ben sevmiyorum sahsen pc parcalarini sattim imzadaki anakarti ve ramleri 12900K m var ama kullanamiyom eski pc de mobil oyun oynayacam o yuzden sormustum