Desteklenmeyen işlemci ile nasıl Windows 11'e yükseltilir

Bilmiyorum çok kısa bir videoda ismini duyduğumu hatırlıyorum sadece. İçinde windowsun zorla yüklediği uygulamaların hiçbirinin olmadığı windows 11 e benzer düşük sistemlerde bile kullanılabilecek bir şey
11 LTSC işte.

linux diyorsanız yusuf ipek bunla ilgili baya video çekti sistem çok hafifliyor boşta 2 gb ram tütekiyor anca düşük sistemlerde gerçekten güzel ve arayüzü kendine göre değiştirebilme olanağı çok iyi oluyor. Eğer uğraşırım derseniz yapılabilir ama ben pek bilmediğim ve uğraşmak istemediğim için o konulara girmedim.
Ben uğraşırım da kız arkadaşım uğraşmaz/uğraşamaz biz bir süreliğine windows 10 devam edelim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

O zaman evet onu demek istedim

Onu kurma şansım olur mu acaba?

Bilmiyorum çok kısa bir videoda ismini duyduğumu hatırlıyorum sadece. İçinde windowsun zorla yüklediği uygulamaların hiçbirinin olmadığı windows 11 e benzer düşük sistemlerde bile kullanılabilecek bir şey
ARM tabanlıda destekliyor bildiğim kadarıyla yüksek ihtimalle iş veya benzeri ticari amaçla veya üst model raspberry pie gibi sistemler için çıkartılan bir model

Ben uğraşırım da kız arkadaşım uğraşmaz/uğraşamaz biz bir süreliğine windows 10 devam edelim

O zaman evet onu demek istedim

Onu kurma şansım olur mu acaba?
Yine dediğim gibi yapılabiliyor.

Allah allah bu kadar küçük bir kesime hitap ediyorsa niye bu kadar insan konuştu bunu

anladım teşekkürler
Ben arm tabanlı sistemler için bir yazıda denk gelmiştim onun dışında gündelik sistem için uyumlu olurmu emin değilim youtube üzerinden incelemesi felan varsa onlara bakıp kurmak iyi olur

Ben arm tabanlı sistemler için bir yazıda denk gelmiştim onun dışında gündelik sistem için uyumlu olurmu emin değilim youtube üzerinden incelemesi felan varsa onlara bakıp kurmak iyi olur
Genel olarak tüm işlemcilerde kullanılabilyormuş anladığım kadarıyla

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,362
Üyeler
184,620
Son üye
denemeuser11
Geri