ben destek konusunda korkuyorum. uygulamalar kuramam çalışmaz felan diyeGeçilir. Sonuçta en çok yeniliği nihai sürümde eklerler.
benim komple sistem çöktü. formatla win 10 yükledim. 2-3 sene geçmem artık. 10 iyidir. win xp diye direten amcalar gibi olucam.Sizce windows 11 çıktıktan 1 yıl felan sonraya kadar 10 kalsa sonradan 11 yüklemek daha iyi mi olur?
yüklesem tam sürüm yüklerim zaten ama tek korkum uygulamaların windows 11de desteklememesi çalışmaması. bazı oyun programlar felanbenim komple sistem çöktü. formatla win 10 yükledim. 2-3 sene geçmem artık. 10 iyidir. win xp diye direten amcalar gibi olucam.
öyle bir şey olacağını sanmam. insider ile ilk gün yükledim hiç bir sorun olmadı. güncelleme gelince grafik sürücüsünü bozdu. kurtaramadım format attım.yüklesem tam sürüm yüklerim zaten ama tek korkum uygulamaların windows 11de desteklememesi çalışmaması. bazı oyun programlar felan
Çoğu çalışır.ben destek konusunda korkuyorum. uygulamalar kuramam çalışmaz felan diye
msi afterburner açılmamıştı donanım arşivi videosundaÇoğu çalışır.
O zamanki sızan ISO dosyası değil miydi? Ondan sonra değişti Windows 11.msi afterburner açılmamıştı donanım arşivi videosunda
windows 10 gibi 11 çıkınca sitesinde orijinal iso gelir değilmi?O zamanki sızan ISO dosyası değil miydi? Ondan sonra değişti Windows 11.