Neler Yeni

Windows 11 den sonra ekran kartı fanının hızlı dönmesi

F1nerF1rst

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,364
İsim
Hasancan Bekdemir
İlgilendiği Kategoriler
Toplama Bilgisayar Oyunlar Driver Problemleri
Selamlar imzadaki sistemi kullanmaktayım windows 11 e her geçtiğimde tek yaşadığım sorun pc yi açtığımda ekran kartı fanı son rpm de dönüyor msı afterburnerden fanı hızını en yükseğe çekip düşürüyorum sonra olmuyor

Son düzenleme:

Musa Dinç

80+ Bronze
Selamlar imzadaki sistemi kullanmaktayım windows 11 e her geçtiğimde tek yaşadığım sorun pc yi açtığımda ekran kartı fanı son rpm de deli gibi dönüyor kulaklığı bile geçiyor sesi hatta ve bu beni çok rahatsız ediyor msı afterburnerden 2 3 kere fanı hızını en yükseğe çekip yavaşça düşürüyorum sonra olmuyor 3 4 saatte bir oluyor sizce sebebi nedir bunun
Msi afterbunder indir ve oradan ayarla eğer olmuyorsa ekran kartını güncelle olmuyor ise format at tekrardan benimde başıma geldi format attım bütün ne vr ne yoksa drvierları kurunca düzeldi. Ama bu başıma win10 da geldi.

F1nerF1rst

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,364
İsim
Hasancan Bekdemir
İlgilendiği Kategoriler
Toplama Bilgisayar Oyunlar Driver Problemleri
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Msi afterbunder indir ve oradan ayarla eğer olmuyorsa ekran kartını güncelle olmuyor ise format at tekrardan benimde başıma geldi format attım bütün ne vr ne yoksa drvierları kurunca düzeldi. Ama bu başıma win10 da geldi.
win 11 de oluyor anladığım kadarıyla 2 kere kurdum windows 11 i ve dediğim gibi msı afterburnerden ayar çekiyorum öyle düzeliyor

Son düzenleme:
Top Bottom