Neler Yeni

Windows 11 den windows 10 a dönme hatası

Clawz

80+
Reaksiyon skoru
2
Selamun Aleyküm efendiler ben PC yi Windows 11 yaptım ama geri dönüş seçeneği yok nasıl düzeltebilirim ?

Ekler

• Screenshot_13.png
    Screenshot_13.png
    32.9 KB · Hit: 94
Geri dönmek için yükselttiğiniz tarihten itibaren 10 günlük süreniz var. 10. Günün sonrasında otomatik olarak Windows 10’un durduğu Windows.old klasörü silinir ve geri dönme seçeneği kalkar. Geri getirme yolu yoktur bu yüzden format atmanız gereklidir.

Geri dönmek için yükselttiğiniz tarihten itibaren 10 günlük süreniz var. 10. Günün sonrasında otomatik olarak Windows 10’un durduğu Windows.old klasörü silinir ve geri dönme seçeneği kalkar. Geri getirme yolu yoktur bu yüzden format atmanız gereklidir.
reis 7 gün oldu
ben bir de şey yapmıtşım disk temizleyicide 10 dosyalarınıda sielrseniz bir daha geri dönemezsiniz demişti acaba ondan mı

reis 7 gün oldu
ben bir de şey yapmıtşım disk temizleyicide 10 dosyalarınıda sielrseniz bir daha geri dönemezsiniz demişti acaba ondan mı
C diskinde Windows.old klasörü var mı?

reis 7 gün oldu
Disk temizlemeden kendiniz silmişsiniz zaten. C diskinde Windows.old yoksa zaten ya siz silmişsinizdir ya da otomatik silinmiştir.

Windows.old klasörü varmı? Yok ise dönme işlemi yapamazsınız.

O zaman kendiniz silmişsiniz Win10 olduğu dosyayı. Bildiğim kadarıyla format atmanız gerekiyor artık dönmek için.

O zaman kendiniz silmişsiniz Win10 olduğu dosyayı. Bildiğim kadarıyla format atmanız gerekiyor artık dönmek için.
hacı varsay formatladım formatladıktan sonra ayarlara gidip kurtarma yerinden geri dön seçeneğine basarsam geri dönermi ?

reis 7 gün oldu
Format atmadan artık dönemezsin.

Format atmadan artık dönemezsin.

kanki hadi formatı attım yine windows 11 oldumu pc ondan sonra kurtarma yerine gidip geri dön seçeneği çıkacak mı
bunu söyle olursa format atıcam

kanki hadi formatı attım yine windows 11 oldumu pc ondan sonra kurtarma yerine gidip geri dön seçeneği çıkacak mı
bunu söyle olursa format atıcam
Windows 10'dan Windows 11'e yükseltme yaparak geçersen geri dön düğmesi 10 gün aktif kalır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,088,926
Üyeler
173,100
Son üye
Kkwazzawazzakkwaquikkwala
Geri