Bir şey olmaz da niye dönmek istiyorsun?yapmazssam ne olur ?
ISO'dan indirdiysen aynı şekilde ISO'dan W10'a dönmen gerekir. Kısaca formatla geçen formatla döner.isodan indirdim sıfır kurulum yaparak windows 11ri
tamamdırWindows 10 daha stabil ve kararlı işletim sistemi. Tavsiyem, windows 10 enterprise 1809 LTSC sürümünü kurmanız olacaktır. W11 sistemi daha çok güncelleme verecek taki rtm final öncesi sürüme kadar.
ya içimde sanki fps düştü gibi hisler varBir şey olmaz da niye dönmek istiyorsun?
Kurtarma menüsünden geri dönemezsin. Çünkü yükseltme değil sıfır kurulum yaptın.
Aksine bazı oyunlarda artıyor.tamamdır
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ya içimde sanki fps düştü gibi hisler var
1 aydan uzun süredir kullanıyorum. Gözle görülür performans artışı var, gözüme batan birkaç bug vardı ama her hafta yapılan güncellemelerle neredeyse hepsi çözüldü. Haftaya zaten çıkış yapacak, geçmek isteyenler gönül rahatlığıyla geçebilir.Aksine bazı oyunlarda artıyor.
O zaman sorunun ne ise detaylıca yaz. Windows 10'a neden dönmek istiyorsun, ne sorun yaşıyorsun vs. hiçbir şey mesajda belli değil.ya işte masaüstüne sağ tık attığımda gözükmüyor fişini felan çekip açtım bilgisayarı hala yok