Windows 11 den windows 10 a nasıl geçebilirim

Alomoncy

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
219
isodan indirdim sıfır kurulum yaparak windows 11ri

Sıfır kurulum yaptıysan yeniden Windows 10 sıfır kurulum yaparak dönmek zorundasın.

isodan indirdim sıfır kurulum yaparak windows 11ri
ISO'dan indirdiysen aynı şekilde ISO'dan W10'a dönmen gerekir. Kısaca formatla geçen formatla döner.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ayrıca Windows 11 Ekim'in 5'inde çıkış yapıyor, kalmak istersen 5 Ekim'deki resmi ISO'yu veya güncellemeyi bekle.

Windows 10 daha stabil ve kararlı işletim sistemi. Tavsiyem, windows 10 enterprise 1809 LTSC sürümünü kurmanız olacaktır. W11 sistemi daha çok güncelleme verecek taki rtm final öncesi sürüme kadar.

Windows 10 daha stabil ve kararlı işletim sistemi. Tavsiyem, windows 10 enterprise 1809 LTSC sürümünü kurmanız olacaktır. W11 sistemi daha çok güncelleme verecek taki rtm final öncesi sürüme kadar.
tamamdır
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bir şey olmaz da niye dönmek istiyorsun?

Kurtarma menüsünden geri dönemezsin. Çünkü yükseltme değil sıfır kurulum yaptın.
ya içimde sanki fps düştü gibi hisler var

Aksine bazı oyunlarda artıyor.
1 aydan uzun süredir kullanıyorum. Gözle görülür performans artışı var, gözüme batan birkaç bug vardı ama her hafta yapılan güncellemelerle neredeyse hepsi çözüldü. Haftaya zaten çıkış yapacak, geçmek isteyenler gönül rahatlığıyla geçebilir.

ya işte masaüstüne sağ tık attığımda gözükmüyor fişini felan çekip açtım bilgisayarı hala yok
O zaman sorunun ne ise detaylıca yaz. Windows 10'a neden dönmek istiyorsun, ne sorun yaşıyorsun vs. hiçbir şey mesajda belli değil.

Konu açacaksan düzgünce yaz biz de sana yardımcı olalım.

Sıfırdan kurulumda format atmadan geçemezsiniz. Yeni bir format usb si hazırlayıp dönebilirsiniz.

Geri