Windows 11 e geçerken neye dikkat etmeliyim ?

burakxsrn

80+
Reaksiyon skoru
57
Arkadaşlar win 10 home kullanıyorum ve win11 e geçip geçmemek de kararsızım geçmek istiyorum ama bazıları oyunlarda FPS sorunu yaşadığını söylüyor ayrıda geçiş yaparken format ile mi geçiş yapmam gerekir yoksa direk yükseltme ile mi

Arkadaşlar win 10 home kullanıyorum ve win11 e geçip geçmemek de kararsızım geçmek istiyorum ama bazıları oyunlarda FPS sorunu yaşadığını söylüyor ayrıda geçiş yaparken format ile mi geçiş yapmam gerekir yoksa direk yükseltme ile mi
Bazıları da Windows 10 a göre performansı daha iyi diyor hocam. Bu arada bende 10 pro kullanıyorum ama geçmeyi hiç düşünmedim. bir şey olursa uğraşmiyim diye

Windows 11’i 1 haftadır kullanıyorum ve baya gelişme var. Windows 10dan daha iyi değerler alıyorum. Gözle görülür fps artışı oldu ve ram kullanım değerleri çok iyi baya akıcı bir arayüz olmuş. Temiz kurulumla geçilebilir. (Sisteminiz iyise)

pc win 10 kaldırıyorsa ve tpm 2.0 varsa w11 geçilebilir. w11 bence daha akıcı, daha kullanışlı güzel bir işletim sistemi. usb ile temiz kurulumla geçin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

valorant oynuyorsan biostan secure boot u açman gerek yoksa tpm hatası alırsın.

Windows 11’i 1 haftadır kullanıyorum ve baya gelişme var. Windows 10dan daha iyi değerler alıyorum. Gözle görülür fps artışı oldu ve ram kullanım değerleri çok iyi baya akıcı bir arayüz olmuş. Temiz kurulumla geçilebilir. (Sisteminiz iyise)
Sistemim
R3 3300x
Rx570 4gb
16gb 3000mhz ram
A320m s2h

pc win 10 kaldırıyorsa ve tpm 2.0 varsa w11 geçilebilir. w11 bence daha akıcı, daha kullanışlı güzel bir işletim sistemi. usb ile temiz kurulumla geçin.

valorant oynuyorsan biostan secure boot u açman gerek yoksa tpm hatası alırsın.
Nasıl yapacağım ile ilgili video var mı yanlış bir şey yapmayayım

Sistemim
R3 3300x
Rx570 4gb
16gb 3000mhz ram
A320m s2h

Nasıl yapacağım ile ilgili video var mı yanlış bir şey yapmayayım
ilk olarak bios güncelle

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri