Windows 11 geçilebilir mi?

edm321

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
568
Selamlar bunun için biliyorum yüzlerce konu açıldı öncelikle özür dilerim. Yeni laptoplar artık Windows 11 ile geliyor biliyorsunuz. Sizce stabil olduğu için mi yoksa Microsoft'un işi mi? Genellikle oyun veya video izliyorum geçilir mi bunlar için sistem özelliklerimi kısaca aşşağıya bırakıyorum şimdiden değerli yorumlarınız için teşekkürler :peepokalp:

İşlemcim: İ5-8265U
Ekran Kartı: MX130
RAM: 16GB
SSD: Micron2200 256GB

Selamlar bunun için biliyorum yüzlerce konu açıldı öncelikle özür dilerim. Yeni laptoplar artık Windows 11 ile geliyor biliyorsunuz. Sizce stabil olduğu için mi yoksa Microsoft'un işi mi? Genellikle oyun veya video izliyorum geçilir mi bunlar için sistem özelliklerimi kısaca aşşağıya bırakıyorum şimdiden değerli yorumlarınız için teşekkürler :peepokalp:

Uzun süredir win 10 kullanıyorum akşam üstü format attım win 11 e geçtim farklı farklı çok fazla oyunlar oynayan biriyim şuana kadar herhangi bir sorunla karşılaşmadım teması filanda hoşuma gitti video filan izliyorsan bence geçebilirsin.

NTLite ile düzenlenmiş W11 kullanıyorum, normal W11 de kullandım. Geçebilirsin bi sorun ile karşılaşmadım.

1 seneden uzun süredir kullanıyorum W11'i. Özellikle son zamanlarda oldukça memnunum.

Geçebilirsin ancak Windows 10'un arayüzü bana daha hoş geliyor. Tercih senin.
Eğer sorun var mı diye merak ediyorsan ciddi bir sorunun kalmadığını belirtmek isterim.

Hiçbir sorunu yok diyemem fakat birkaç ay içerisinde Windows 10'dan daha stabil olacağı kesin.

Geçebilirsin ancak Windows 10'un arayüzü bana daha hoş geliyor. Tercih senin.
Eğer sorun var mı diye merak ediyorsan ciddi bir sorunun kalmadığını belirtmek isterim.
Herhangi bir performans sorunu var mıdır? Mesela ben ThrottleStop kullanıyorum çalışır mı?

Geçebilirsin, eskiden sorunlar oluyordu son 2 3 ayda pek sorunla karşılaşmadım.

Herkese teşekkürler sanırım geçip deniyeceğim zaten yanılmıyorsam 14 içinde geri dönebiliyoruz Windows 10'a.

Geçebilirsin. Bir problem yaşacağını düşünmüyorum fakat önemli bir belgen ya da vb. bir şey yoksa BİOS güncelleyip temiz bir formatla geç.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,627
Üyeler
186,756
Son üye
Afterburner
Geri