Lunchx
80+ Silver
Dahası
Peki rica ederim fakat oyunlarda drop vesaire olusmuyor haberin olsun.tamam saolasın ben biraz daha araştırayım
Peki rica ederim fakat oyunlarda drop vesaire olusmuyor haberin olsun.tamam saolasın ben biraz daha araştırayım
Neden hocam nedeninizi belirtir iseniz daha aciklayici olur.Önermem aşırı sorunlu bir sistem bence şuan.
Donmalar, arada olan bölgesel kitlenmeler mesela arama yeri bir önceki güncellemede ikinci aramada çalışmıyordu düzeltildi sonuncuda. Yani tam stabil olana kadar geçilmemesi taraftarıyım. İşimi görsün ise mesele çok sorun çıkartmıyor.Neden hocam nedeninizi belirtir iseniz daha aciklayici olur.
Hocam ilk defa sizden duyuyuorum 1 1-5 senedir windows 11 kullaniyorum bir sorununu görmedim fakat arada sorunlar ile karsilasiliyordu ama neredeyse hersey giderildi.Donmalar, arada olan bölgesel kitlenmeler mesela arama yeri bir önceki güncellemede ikinci aramada çalışmıyordu düzeltildi sonuncuda. Yani tam stabil olana kadar geçilmemesi taraftarıyım. İşimi görsün ise mesele çok sorun çıkartmıyor.
Evet son yamada neredeyse giderildi fakat hala ufak, orta hatalar mevcut. Bunlar aşırı göze batan sorunlar değil tabii ki.Hocam ilk defa sizden duyuyuorum 1 1-5 senedir windows 11 kullaniyorum bir sorununu görmedim fakat arada sorunlar ile karsilasiliyordu ama neredeyse hersey giderildi.