Windows 11 Güncelleme Hatası Nasıl Çözülür

Reaksiyon skoru
36
Format atmadan önce aynı problem oldu ve izlediğim arşivlerde okudugum çoğu şeyi denedim ve olmadı format atmak zorunda kaldım format attalı 1 ay olmadı gene aynı sıkıntı ben nasıl kurtulcam bu lanet şeyden format atsam gene oluyo her ay temiz kurulumlamı uğraşıcam lütfen bi yardımcı olun

Ekler

• Ekran görüntüsü 2025-10-17 030243.webp
    Ekran görüntüsü 2025-10-17 030243.webp
    42 KB · Hit: 24
Format atmadan önce aynı problem oldu ve izlediğim arşivlerde okudugum çoğu şeyi denedim ve olmadı format atmak zorunda kaldım format attalı 1 ay olmadı gene aynı sıkıntı ben nasıl kurtulcam bu lanet şeyden format atsam gene oluyo her ay temiz kurulumlamı uğraşıcam lütfen bi yardımcı olun
Hocam sisteminiz nedir? Bazı yollarla tpm 2.0 kilidi aşılabiliyor. Bu şekilde kurduysanız Windows'u ondan olabilir.

Hocam sisteminiz nedir? Bazı yollarla tpm 2.0 kilidi aşılabiliyor. Bu şekilde kurduysanız Windows'u ondan olabilir.
sistemim
i513400f
4060 8 gb
H610M K DDR4
1tb ssd
32 gb ram hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

tpm 2.0 bilmiyorum ne oldugunu araştıcam ama zaten format atmadan önce aynı sorunu yaşıyodum

İstersen şu modifiye windows çalışmasını indirip kurabilirsin. Ardından isteğe bağlı olarak windows update blocker programı ile güncellemeleri dondurabilirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,157,132
Üyeler
183,786
Son üye
maksut
Geri