Neler Yeni

Windows 11 Hakkında Microsoft'tan Reklam Geldi

Gordiac

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
885
İsim
Ramazan KOLDAŞ
Ben işletim sistemini beğendim, bence güzel olmuş.
Görsel olarak daha düzeltme geleceğine eminim bunlarla sınırlı kalmaz bir çok büyük güncelleme gelecektir açıkcası şuan windows 10 sistemi 11 oranla yüzde 10 daha iyi çalışıyormuş eğer böyleyse eşit bir seviyeye geldiklerinde 11 geçerim

Abdurrahman Avf

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Görmüştüm internet kaldıramayınca önemsemeyip kapattım 😛

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
Son kullanıcıya share edildiğinde bende direkt satın almayı düşünüyorum.
açıkcası ben tipini çok beğenmedim. deneme için kurup kullanmayı düşünüyorum. geçmeye değer bir yenilik getirirse geçerim. win 8.1den 10a geçmeye değerdi ama bunda o kadar büyük bir değişim olacak mı bilemiyorum. 10 kullanmaya devam edebilirim denedikten sonra.

SorryImSoBussy

80+ Silver
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,986
İsim
HBE
açıkcası ben tipini çok beğenmedim. deneme için kurup kullanmayı düşünüyorum. geçmeye değer bir yenilik getirirse geçerim. win 8.1den 10a geçmeye değerdi ama bunda o kadar büyük bir değişim olacak mı bilemiyorum. 10 kullanmaya devam edebilirim denedikten sonra.
Veri güvenliği bakımından birçok yerin geçiş yapmayacağını düşünüyorum bu yeni işletim sistemine.

Aldığım duyumlara göre yeni firewall güncellemeleri yayımlanmaya hazırlanıyormuş şirketler tarafından.

Akiran

80+ Silver
"Windows 11 gelmeyecek" yazıları ve sızdırılmış Windows 11'in sadece tema değişikliğiyle gelmesi...

Bu akşam artık ne olduğunu görebileceğiz.

SorryImSoBussy

80+ Silver
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,986
İsim
HBE
"Windows 11 gelmeyecek" yazıları ve sızdırılmış Windows 11'in sadece tema değişikliğiyle gelmesi...

Bu akşam artık ne olduğunu görebileceğiz.
Tersine mühendislik henüz uygulanmadığı için gerçekten tema mı yoksa ciddi değişiklikler var mı bilinmiyor. Bu yüzden tema değişikliği demek kesinlikle yanlış olacaktır. Gözünüzün gördüğü ile içeride olanlar farklıdır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,375
Üyeler
161,276
Son üye
gotkamz
Top Bottom