Geliştirici kanalına geldi hocam.Bakayım Beta kanalında da var mı (Not: Yok, sadece geliştirici ön izlemesi).
Geliştirici sürümü yani. Gelmesi için Windows Insider Programına dahil olmanız gerekli.Insider Prewiev nedir? Bana gelmemiş sanırım işlemcim desteklemediği için.
Anladım hocam, teşekkürler.Geliştirici kanalına geldi hocam.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Geliştirici sürümü yani. Gelmesi için Windows Insider Programına dahil olmanız gerekli.
Daha önce kayıt olmadım şimdi yapabilirmiyim?Geliştirici kanalına geldi hocam.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Geliştirici sürümü yani. Gelmesi için Windows Insider Programına dahil olmanız gerekli.
Bu sabah güncelledim.
Karşılıyor nereden yapıcam pekiYapabilirsiniz tabi. Ama bilgisayarınızın Windows 11 minimum sistem gereksinimini karşılaması gerekli.
güncelleştirme ve güvenlik sekmesine girip en aşağıdan Windows Insider Programı kısmına girin.Karşılıyor nereden yapıcam peki
sistemi bozacak bir sorun çıkarır mı ona göre ben de güncelleyeceğimgüncelleştirme ve güvenlik sekmesine girip en aşağıdan Windows Insider Programı kısmına girin.
Oradan, başlayın seçeneğine tıklayıp Microsoft hesabınıza giriş yapın.
Geliştirici kanalına tıklayın ve bilgisayarınızı yeniden başlatıp güncelleştirmeleri kontrol edin.
Not: Unutmayın bu nihai sürüm değil.
çıkar(abili)Irsistemi bozacak bir sorun çıkarır mı ona göre ben de güncelleyeceğim