Neler Yeni

Windows 11 Pişmanlığı

Raze8165

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Atakan Küçükgökçe
Arkadaşlar dün akşam bilgisayarım Windows 11i update yolundan yükleme kararı aldım ve başladı sonra bilgisayarı açtığımda masaüstü çubuğu yoktu saat vesaire yazmıyordu. Bende alt f4 komudundan bilgisayarı yeniden başlattığı da komple masaütü yoktu sürekli karşıma gri bi ekran geliyordu ve alt f4 komudunu bile kullanamıyordum. Düğmeden laptopu kapattım ve sabah uyandığımda laptopu açtım ve Windows kurtarma çıktı karşıma ayarları seçtim ve şuan bilgisayar sıfırlanıyor %21 de konu hakkında yardımcı olur musunuz

Halil014

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,539
İsim
İbrahim Halil Çelik
Windows 11 kurmakla uğraşma sıfırlandıktan sonra w10 geri dönmeye çalış.

Raze8165

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Atakan Küçükgökçe
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

misfit

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,669
İsim
misfit
Arkadaşlar dün akşam bilgisayarım Windows 11i update yolundan yükleme kararı aldım ve başladı sonra bilgisayarı açtığımda masaüstü çubuğu yoktu saat vesaire yazmıyordu. Bende alt f4 komudundan bilgisayarı yeniden başlattığı da komple masaütü yoktu sürekli karşıma gri bi ekran geliyordu ve alt f4 komudunu bile kullanamıyordum. Düğmeden laptopu kapattım ve sabah uyandığımda laptopu açtım ve Windows kurtarma çıktı karşıma ayarları seçtim ve şuan bilgisayar sıfırlanıyor %21 de konu hakkında yardımcı olur musunuz
Kurtarma ekranından W10’a geri dönseydiniz keşke. Ağustos ayındaki beta sürümüne karar Windows 11’e geçmeyin.

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
Ama Windows 11 çok güzel görünüyor neden ki
çünkü daha geliştirme aşamasında ve böyle hatalarla karşılaşabiliyorsun. zaten insider kanalına katılırken bunu detaylıca anlatıyor. bu kanal ne yaptığını bilen kullanıcılar içindir. sorun çıkma ihtimali var diye.

Raze8165

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Atakan Küçükgökçe
Kurtarma ekranından W10’a geri dönseydiniz keşke. Ağustos ayındaki beta sürümüne karar Windows 11’e geçmeyin.
Dönmedim artık çok geç olsun windowsu bir daha kurtarırım :D

misfit

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,669
İsim
misfit
Gördüğüm kadarıyla Windows 11 laptoplarda çok sıkıntılı şu anda. Bende kurup 1 gün boyunca test ettim herhangi bir sıkıntıyla karşılaşmadım.

Raze8165

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Atakan Küçükgökçe
çünkü daha geliştirme aşamasında ve böyle hatalarla karşılaşabiliyorsun. zaten insider kanalına katılırken bunu detaylıca anlatıyor. bu kanal ne yaptığını bilen kullanıcılar içindir. sorun çıkma ihtimali var diye.
Videolar izlerken hiç bir sorunla karşılaşmamıştım şaşırdım vallahi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Gördüğüm kadarıyla Windows 11 laptoplarda çok sıkıntılı şu anda. Bende kurup 1 gün boyunca test ettim herhangi bir sıkıntıyla karşılaşmadım.
Herhalde öyle.

Halil014

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,539
İsim
İbrahim Halil Çelik
W11 sorunsuz olsa adamlar beta mı yapar ? Direk sunar demek daha hazır değil.Ayrıca internette w11 temaları var onları indirebilirsin.

misfit

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,669
İsim
misfit
Ardından Windows 10’a geri döndüm. Ne olur ne olmaz sonuçta geliştirici sürümünde.

Raze8165

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Atakan Küçükgökçe
W11 sorunsuz olsa adamlar beta mı yapar ? Direk sunar demek daha hazır değil.Ayrıca internette w11 temaları var onları indirebilirsin.
Tamamdır. Peki şuanki sıfırlama işlemi nedir ?

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
Videolar izlerken hiç bir sorunla karşılaşmamıştım şaşırdım vallahi
ben insider kanalına geldiği ilk gün geçtim. şimdiye kadar sorun yaşamadım. bu şekilde kullanmaya devam ederim. sorun çıkarsa da en kötü format atarım.

Raze8165

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Atakan Küçükgökçe
Ardından Windows 10’a geri döndüm. Ne olur ne olmaz sonuçta geliştirici sürümünde.
Bende döneceğim muhtemelen
Mesaj otomatik birleştirildi:

ben insider kanalına geldiği ilk gün geçtim. şimdiye kadar sorun yaşamadım. bu şekilde kullanmaya devam ederim. sorun çıkarsa da en kötü format atarım.
Bende bu şekilde düşünüyorum bir sıkıntı çıkmaz dimi bilgisayarımda

Top Bottom