Windows 11 Ses Aygıtı Sorunu?

Reaksiyon skoru
27
Arkadaşlar, selamlar. Çok acil yardımınıza ihtiyacım var. Monster bilgisayarımda kulaklık taktığımda bilgisayar kafayı yiyor. Sürekli ses aygıtı algılamaya çalışıp git-gel yapıyor. Görev yöneticisinde Windows Ses Hizmeti Cpu’yu %65 oranında veya daha fazla kullanıyor olarak gözüküyor. İnternette çözümünü bulamadım. Sürücüleri silip-tekrar kurdum.

kardo 2 yer var bende mikrofonlu olana takınca yapıyor onu kulaklık kısmında direkt tanıyor. başka bi kulaklık ile denesene bi

Başka kulaklık ile de denedim Bluetooth kulaklığımda da aynı sorunu yapıyor. 3-4 kere yeniden başlattığımda bilgisayarı düzeliyor.
kardo soundblaster yüklü mü sende de?

Yok, değil. Bu sabah Windows 11 e güncelledim. Bilgisayara hiçbir şey yüklemedim. Birden olmaya başladı.
aga güncelleme ile kurduysan win11 i sıfırdan kur ve kurulum yaparken sol alttan eski tip kurulumu seçerek ilerle diğer türlü kafayı yersin sorun üstüne sorun çıkıyor.

aga güncelleme ile kurduysan win11 i sıfırdan kur ve kurulum yaparken sol alttan eski tip kurulumu seçerek ilerle diğer türlü kafayı yersin sorun üstüne sorun çıkıyor.
Ya bilgisayar çok acil lazım. Şu an çalışmalarım var ondan dolayı yedekleme yapmam falan uzun sürecek bunun dışında başka bir problem yok bilgisayarımda.

Ya bilgisayar çok acil lazım. Şu an çalışmalarım var ondan dolayı yedekleme yapmam falan uzun sürecek bunun dışında başka bir problem yok bilgisayarımda.
kardom inan bilmiyorum fakat bende ekran titreme falanda vardı yazılımsal olarak windows ile alakalı çoğu hata dediğin bende flaş belleklerde oluyordu 23h2 üstüne 24h2 güncellemesi yemiştim ondan sonra olmuştu fakat şu an memnunum (maşallah)

Geri