Neler Yeni

Windows 11 tanıtımı yorumlama

RTX3070

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,079
İsim
RTX 3070
İlgilendiği Kategoriler
Windows ve teknik sorunlar
Olabilir ama ben Eylül'e kadar sabredemem :D Hemen indirip deneyimlemeyi çok istiyorum.

Zaten Windows 10 21H2 sürümü o sıralar gelecekti. O iptal olunca büyük ihtimal o zamanlarda Windows 11'i yayınlarlar.

Ama tanıtıma baktığımda hazır gibiydi sanki. Windows 10 ilk tanıtıldığındaki hali ile final sürümü arasında çok fark var.

Microsoft sürpriz yapıp erken de indirmeye açabilir.
Insider beta'sı gelir gelmez yüklerim herhalde.

Siri

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Laptoplarda pil konusunda iyileştirme gelmesi çok iyi oldu benim için. Ama birçok uygulamadan kurtulmaya çalışacağım sanırsam. Teams, Gamepass vs.
Umarım Windows 10'dan ücretsiz geçiliyordur. Beta geldiği gibi yükleyeceğim muhtemelen.

OrionKnight55

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
429
İsim
Selim Çakır
Discord
OrionKnight#0090
bluestacks 2009-2021

Komando41.

80+ Silver
tanıtımı izliyemedim ama hemen geçeceğimi sanmam daha windows 10daki mavi ekran sorunları bile düzelmedi stabil olunca geçilebilir bence

RTX3070

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,079
İsim
RTX 3070
İlgilendiği Kategoriler
tanıtımı izliyemedim ama hemen geçeceğimi sanmam daha windows 10daki mavi ekran sorunları bile düzelmedi stabil olunca geçilebilir bence
Windows 10 sorunlu bir işletim sistemi değil ama, mavi ekran alıyorsan sisteminde sorun var demek.

Komando41.

80+ Silver
Windows 10 sorunlu bir işletim sistemi değil ama, mavi ekran alıyorsan sisteminde sorun var demek.
araştırmıştım benim aldığım sournları başkasıda alıyordu forumlarda konu vardı sistemimde sorun olduğunu sanmıyorum

uydu3

80+ Silver
Windows 11’in önümüzdeki sonbahar döneminde piyasaya sürülmesi bekleniyor. Windows 10 kullanıcıları için ücretsiz bir yükseltme olarak dağıtılacak Windows 11, isteğe bağlı bir yükseltme olacak. Bir başka deyişle Windows 10 kullanıcıları, resmi desteğin kesileceği tarih olan 2025’e kadar Windows 10’u kullanmaya devam edebilecek. Ayrıca beta sürümleri önümüzdeki haftadan itibaren yayınlanmaya başlayacak.
Kaynak:Webtekno

RTX3070

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,079
İsim
RTX 3070
İlgilendiği Kategoriler
araştırmıştım benim aldığım sournları başkasıda alıyordu forumlarda konu vardı sistemimde sorun olduğunu sanmıyorum
Sorunsuz bir sistem mavi ekran vermez, verseydi kimse kullanamazdı. Sistemin derken Windows kurulumun da dahil.

Komando41.

80+ Silver
Sorunsuz bir sistem mavi ekran vermez, verseydi kimse kullanamazdı. Sistemin derken Windows kurulumun da dahil.
yaşadığım sıkıntı bazı oyunlarda windows bi sıkıntıyla karşılaşmış diyorudu mavi ekran veriyordu forumlarda artattım çözümü buldum biraz ayaları kurcaladım çözümü buldum

!ROGStrix!

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Bu yıl her lansmanda olduğu gibi yine uzaktan görüşme ve iş çok öne çıkarıldı, bunları bunu okuyan 100 kişiden 99'u önemsemiyordur geçiyorum.

Öncelikle bana göre tanıtımda bahsi geçmeyen çok fazla şey vardı. Bize hep bir şeylerin kişiselleşmesinden bahsedildi ancak gizliliğimizden bahsedilmedi. Windows 11'in ev gibi hissettireceği söylendi ama ev kadar güvenli olup olmayacağı söylenmedi. En önemlisi, ne zaman çıkacağı söylenmedi.
Sunucu kişi de Apple'ın sunucularından ders alsa daha güzel bir tanıtım izleyebilirdik.
Bu daha fazla entegrasyon olayını hiç sevmedim. Teams'i ben online ders dışında kullanmazken masaüstümde ne yapayım. Xbox Gamepass'ı neden bir uygulamadan alıp başkasına taşıyor. Çok gereksiz şeyler. Windows'u ne kadar sevsem de işte Linux dağıtımları ve MacOS ile burada ayrılıyor.

Tabii güzel şeyler de oldu.
Auto HDR demek sonunda belki HDR kullanacağım demek mesela. Oyun yapımcıları HDR'ı çok takmadığı için Windows biz takalım demiş, güzel olmuş.
Direct Storage, Nvidia'nın tanıtımında söylendi ve bir daha bahsi bile geçmedi. Buna saklanıyormuş demek. Herhalde desteğin gelmeye başlaması 2022 filan olur.
Android uygulamarını çalıştırabilmek, tabii ki bu da güzel. Eğer Google Play Hizmetleri desteği ve klavye-mouse desteği veren uygulamalar geliştirilirse emülatörlere güvenmemize gerek kalmaz artık.

Evet, ben bunları düşünüyorum, siz de yorumlarınızı eksik etmeyin.
Ntlite ile göz göze geldim şuan o.O2

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,465
Üyeler
164,676
Son üye
dslam21
Top Bottom