Windows 11 temiz kurulum

Fatih_123

80+
Reaksiyon skoru
62
Bilgisayarımda halihazırda Windows 11 var ben bir takım endişelerimi gidermek için Windowsa temiz kurulum yapmak istiyorum. Bunun için ne yapmam gerekli ayrıyeten en merak ettiğim bu bilgisayara daha önce windows nasıl yüklendiğine dair bir fikrim yok yani key mi var veya crack mi yüklendi bilmiyorum eğer key varsa bunu nereden öğrenebilirim eğer key yoksa ben windowsa temiz kurulum yaparken w11 home sürümünü flasha indirdikten sonra kurulum bitince deneme sürümü vs mi olacak yoksa hiç para vermeden orjinal w11 home sürümünü kullanabilecek miyim?

Bilgisayarımda halihazırda Windows 11 var ben bir takım endişelerimi gidermek için Windowsa temiz kurulum yapmak istiyorum. Bunun için ne yapmam gerekli ayrıyeten en merak ettiğim bu bilgisayara daha önce windows nasıl yüklendiğine dair bir fikrim yok yani key mi var veya crack mi yüklendi bilmiyorum eğer key varsa bunu nereden öğrenebilirim eğer key yoksa ben windowsa temiz kurulum yaparken w11 home sürümünü flasha indirdikten sonra kurulum bitince deneme sürümü vs mi olacak yoksa hiç para vermeden orjinal w11 home sürümünü kullanabilecek miyim?
Önceden qem key yüklüyse birdaha gerek yok muhtemelen öyledir

Eğer deneme sürümüne yönlendirirse bana özelden yaz ben sana key işini hallederim

Temiz kurulum için herşeyi bicimlendirmeyi unutma

Önceden qem key yüklüyse birdaha gerek yok muhtemelen öyledir

Eğer deneme sürümüne yönlendirirse bana özelden yaz ben sana key işini hallederim

Temiz kurulum için herşeyi bicimlendirmeyi unutma
Pc de key olduğunu nereden bileceğim yani şuanki windowsu keyli olduğunu diyorum

Pazar günü bakalım temiz kurulum yapmaya çalışcam eğer deneme sürümü olursa sana haberdar ederim

Her şeyi biçimlendirme derken neyi kastediyorsun ayrıca o dediğin şeyi nasıl yapacağım ilk defa temiz kurulum yapmaya çalışacağım hiç bilgim yok tecnopatın w11 temiz kurulum videosunu izleyerek halletmeye çalışcam veya başka diğer videolar

Geri