Neler Yeni

Modding Windows 11 Ücretsiz Lisans Nasıl Yapılır ? Rehber

enous

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Fahri Dağdadurmaz
Herkese iyi günler bildiginiz üzere yakın zamanda Windows 11 heryerde paylaşılır oldu ve herkes denemek istiyor size daha iyi deneyimliyebilmeniz için size lisanlama işlemini gözstermek istedim bilmeyenler olur diye .

1- İlk önce bir not defteri açıyoruz ve aşagıya yazdıklarımı kopyalayıp oraya yapıştırıyoruz .

@echo off
title Windows 10 ALL version activator&cls&echo ************************************ &echo Supported products:&echo - Windows 10 Home&echo - Windows 10 Professional&echo - Windows 10 Enterprise, Enterprise LTSB&echo - Windows 10 Education&echo.&echo.&echo ************************************ &echo Windows 10 activation...
cscript //nologo c:\windows\system32\slmgr.vbs /ipk TX9XD-98N7V-6WMQ6-BX7FG-H8Q99 >nul
cscript //nologo c:\windows\system32\slmgr.vbs /ipk 3KHY7-WNT83-DGQKR-F7HPR-844BM >nul
cscript //nologo c:\windows\system32\slmgr.vbs /ipk 7HNRX-D7KGG-3K4RQ-4WPJ4-YTDFH >nul
cscript //nologo c:\windows\system32\slmgr.vbs /ipk PVMJN-6DFY6-9CCP6-7BKTT-D3WVR >nul
cscript //nologo c:\windows\system32\slmgr.vbs /ipk W269N-WFGWX-YVC9B-4J6C9-T83GX >nul
cscript //nologo c:\windows\system32\slmgr.vbs /ipk MH37W-N47XK-V7XM9-C7227-GCQG9 >nul
cscript //nologo c:\windows\system32\slmgr.vbs /ipk NW6C2-QMPVW-D7KKK-3GKT6-VCFB2 >nul
cscript //nologo c:\windows\system32\slmgr.vbs /ipk NW6C2-QMPVW-D7KKK-3GKT6-VCFB2 >nul
cscript //nologo c:\windows\system32\slmgr.vbs /ipk 2WH4N-8QGBV-H22JP-CT43Q-MDWWJ >nul
cscript //nologo c:\windows\system32\slmgr.vbs /ipk NPPR9-FWDCX-D2C8J-H872K-2YT43 >nul
cscript //nologo c:\windows\system32\slmgr.vbs /ipk DPH2V-TTNVB-4X9Q3-TJR4H-KHJW4 >nul
cscript //nologo c:\windows\system32\slmgr.vbs /ipk WNMTR-4C88C-JK8YV-HQ7T2-76DF9 >nul
cscript //nologo c:\windows\system32\slmgr.vbs /ipk 2F77B-TNFGY-69QQF-B8YKP-D69TJ >nul
echo ************************************ &echo.&echo.&set i=1
:server
if %i%==1 set KMS_Sev=kms.chinancce.com
if %i%==2 set KMS_Sev=NextLevel.uk.to
if %i%==3 set KMS_Sev=GuangPeng.uk.to
if %i%==4 set KMS_Sev=AlwaysSmile.uk.to
if %i%==5 set KMS_Sev=kms.chinancce.com
if %i%==6 set KMS_Sev=kms.shuax.com
if %i%==7 exit
cscript //nologo c:\windows\system32\slmgr.vbs /skms %KMS_Sev% >nul
cscript //nologo c:\windows\system32\slmgr.vbs /ato | find /i "successfully" && (echo.& ************************************ & echo. & choice /n /c YN /m "Do you want to restart your PC now [Y,N]?" & if errorlevel 2 exit) || (echo The connection to the server failed! Trying to connect to another one... & echo Please wait... & echo. & echo. & set /a i+=1 & goto server)
shutdown.exe /r /t 00

2- Üsteki yazlıları not deterine yapıştırdıktan sonra farklı kaydete basıyoruz .
3- dosyanını adını " 1.cmd " yapıyoruz farklı bir isimde koyabilirsiniz
4 - ardından kaydettigimiz cmd dosyasını tönetici olarak çalıştırıyoruz ve bekliyoruz .
5- artık Windows 11 lisans ile kullana bilirsiniz

(kesinlikle kimseye korsan kullanın demiyorum sadece yeni çıkan Windows 11 için daha iyi deneyimleyebilmeniz için paylaşıyorum resmi olarak Windows 11 çıkınca orjinal key almanızı tavsiye ederim herkeze iyi günler )

Son düzenleme:
En İyi Cevap
7
Herkeze iyi günler bildiginiz üzere yakın zamanda Windows 11 heryerde paylaşılır oldu ve herkes denemek istiyor size daha iyi deneyimliyebilmeniz için size lisanlama işlemini gözstermek istedim bilmeyenler olur diye .

1- İlk önce bir not defteri açıyoruz ve aşagıya yazdıklarımı kopyalayıp oraya yapıştırıyoruz .

2- Üsteki yazlıları not deterine yapıştırdıktan sonra farklı kaydete basıyoruz .
4 - ardından kaydettigimiz cmd dosyasını tönetici olarak çalıştırıyoruz ve bekliyoruz .

(kesinlikle kimseye korsan kullanın demiyorum sadece yeni çıkan Windows 11 için daha iyi deneyimleyebilmeniz için paylaşıyorum resmi olarak Windows 11 çıkınca orjinal key almanızı tavsiye ederim herkeze iyi günler )
Elinize sağlık. Ben etkinleştirmiştim zaten ama ihtiyacı olan olabilir. Normalde böyle bi rehber bende yapacaktım ancak bazı kişiler her açtığım konuyu kirlettikleri için yapmadım. :)

enous

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Fahri Dağdadurmaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Elinize sağlık. Ben etkinleştirmiştim zaten ama ihtiyacı olan olabilir. Normalde böyle bi rehber bende yapacaktım ancak bazı kişiler her açtığım konuyu kirlettikleri için yapmadım. :)
aynen malesef sadece boş şeyler yazmak için yazanlar var
3 yorum var 2 tanesi herkeze beni düzeltiyor yanlış yazmış olmam demi of of

bertoni

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
240
İsim
Ali Soymazoğlu
İlgilendiği Kategoriler
Toplama Pc , Futbol
Steam
https://steamcommunity.com/id/berantoni/
Discord
bertoni#0001
Herkeze iyi günler bildiginiz üzere yakın zamanda Windows 11 heryerde paylaşılır oldu ve herkes denemek istiyor size daha iyi deneyimliyebilmeniz için size lisanlama işlemini gözstermek istedim bilmeyenler olur diye .

*herkese
kb ama s yerine z yazanlara gıcık oluyorum

King Of Arnor

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
513
İsim
Mirux Mirux
aynen malesef sadece boş şeyler yazmak için yazanlar var
3 yorum var 2 tanesi herkeze beni düzeltiyor yanlış yazmış olmam demi of of
Güzel dilimizi kirletmen yanlış .

Glitchy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,710
İsim
Enes Dağhan
İlgilendiği Kategoriler
Modelleme Animasyon Oyunlar

Teşekkürler :love:

enous

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Fahri Dağdadurmaz
Güzel dilimizi kirletmen yanlış .
yanlış yazmış olabilir veya s yerine z kullanıyor olabilirim bu güzel türkçemizi kirletiyor olmam degil benim konuşma şeklimdir ve bu senin konumun altına güzel bir şekilde degilde dalga geçer gibi yazman gerekmiyor !

King Of Arnor

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
513
İsim
Mirux Mirux
yanlış yazmış olabilir veya s yerine z kullanıyor olabilirim bu güzel türkçemizi kirletiyor olmam degil benim konuşma şeklimdir ve bu senin konumun altına güzel bir şekilde degilde dalga geçer gibi yazman gerekmiyor !
Senin konuma şeklin önemli değil. Bu konuşma şekli değil hatadır.

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
millet daha de da ki gibi bağlaçları ayrı yazmayı bilmiyor. bir tane harfe bu kadar takılmak gereksiz. uyarını yapmışsın. yeterlidir.

enous

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Fahri Dağdadurmaz
peki benim yaptıgım hatta seni neden sıkıntıya sokuyor yazdıgım bir yanlış yazımdan dolayı gereksiz konuşuyorsun.
Keşke düzeltme şansım olsada düzelte bilsem .....

Dogru ama sen hiç yanlış yapmazsın :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,710
Üyeler
163,706
Son üye
batugkc
Top Bottom