Windows 11'e Geçilir mi?

Jhii

80+
Reaksiyon skoru
54
Hocalarım selam, dün Valorant'da que atarken lobi bozulduktan sonra HVCI hatası aldım. Sonrasında fixinin Windows Defender ile olduğunu öğrendim, fakat şöyle bir problem var ben Custom Windows kullanıyorum ve bende direkt defender yok. Ya W11 geçeceğim ya da Valorant'ı salacağım, sizce geçilir mi?

Donanım:
RX5500XT 8GB
R5 5600X
16 3200MHZ

Reis çözüm belli şimdi geçmesen illa geçeceksin bende geçmem geçmem diyordum win10 güncelleme almayı durdurdu , hata almaya başladım sürekli güncelleme istiyordu bende win11 geçtim sorun çözüldü çok da rahat kullanışlı bence.

Valorant'ı salacağım
Çok mantıklı bir hamle olur 😁 ben win11e geçtim, performans bariz düştü. Bilgisayar daha ağır hissettiriyor özellikle 10 ltscye göre

Hocalarım selam, dün Valorant'da que atarken lobi bozulduktan sonra HVCI hatası aldım. Sonrasında fixinin Windows Defender ile olduğunu öğrendim, fakat şöyle bir problem var ben Custom Windows kullanıyorum ve bende direkt defender yok. Ya W11 geçeceğim ya da Valorant'ı salacağım, sizce geçilir mi?

Donanım:
RX5500XT 8GB
R5 5600X
16 3200MHZ
w11 geçip debloat ile w11'i hafifletebilirsin. ancak en doğrusu her koşulda Valorant'ı bırakman olur.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,173,509
Üyeler
186,345
Son üye
EmrEEtutux
Geri