Neler Yeni

Windows 11i nasıl aktif ederiz?

Bu key sorun yaratmıyor mu? Laptopta bütün banka hesapları artı iş sistemleri var. Altta win etkinleştir yazması beni çok etkilemiyor. En güvenlisi nedir?
Bu konuda siber güvenlik uzmanı önermiyor bu tarz etkilenleştirmeyi en sağlıklısı ücreti ile key alıp etkilenleştirmek kafan rahat olur öbür türlü içinde kuşku olur

Monaarch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Ömer
Bu key sorun yaratmıyor mu? Laptopta bütün banka hesapları artı iş sistemleri var. Altta win etkinleştir yazması beni çok etkilemiyor. En güvenlisi nedir?
Parayla alınan niye yaratsınki microsoftun siteye bağlanıyor onlarda onaylıyan win orijinal oluyor ama cmd den ayar yapmak sıkıntı olabilir işte 20 liraya key almak en doğrusu fazla bi parada değil ve bikez alınıyor

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
İç donanımlar , Toplama Bilgisayar Tavsiye
Windows 11'e key almadan önce birazcık düşünün bence ben alıştım windows 11'e ama win 10'a geçmek istiyorum bu sıkıntılardan artık.

PurpleWebb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
610
İsim
Deniz Duran
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Oyunları, Bilgisayar Donanımları, Yazılım-Programlama, Kitap Okumak vs.
Saglam Lisans

Hem kendime, hem arkadaşlarıma, gerek Windows, gerek Office, gerekse Kaspersky gibi lisans anahtarlarını aldığım ve yoğunluğa bağlı olarak gayette hızlı gönderim yapan bir key sitesi. Kesinlikle tavsiye ederim.

Ama şahsen Windows 11 biraz daha stabil olana kadar Windows 10 kullanırsanız bence daha iyi. Bende Windows 11 kullandım ancak oyunlarda vs. aldığım hatalardan dolayı format atıp Windows 10 a döndüm, sorunsuz kullanmaktayım. Ayrıca Windows 11 daha fazla RAM kullanıyor. Bunları göz önünde bulundurun derim. :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,026,157
Üyeler
162,635
Son üye
Berattk
Top Bottom