Neler Yeni

Windows 7 indirdiğim exe kendi kendine siliniyor

Babapiro_

80+
Eski bir laptopum var ve windows 10 desteği olmadığı için windows 7 pro ile kullanıyorum. Araştırdığıma göre windows 7nin desteği 2020de sona erse de 2026ya kadar ücretli güncelleştirmeler devam ediyormuş. Bende bu güncellemeleri indirmek için araştırdım ve youtube da bir video buldum. Güncelleştirmeler için bir github linki vardı indirdikten sonra açmayıp virüstotalda taratmak için exe nin dosya konumunu açmayı denedim ve dosya direkt silindi. Birkaç kez daha denedim ama exe dosyası sürekli siliniyordu. Dosya konumunu açmak yerine programlar kısmından indirilenlere bakınca da bilgisayar donmaya başlıyor ve laptopa açma tuşuna basılı tutup yeniden başlatmak zorunda kalıyorum. Sorun bilgisayarda mıdır yoksa exe dosyası virüs müdür? Dosyayı açmadım.

AntremanKoçuMünir

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,242
İsim
Ali
Bu tarz bilmediğiniz yada güvenmediğiniz kaynakları indirmeden yada indikten sonra açmadan taratmanızda fayda var.

Babapiro_

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu tarz bilmediğiniz yada güvenmediğiniz kaynakları indirmeden yada indikten sonra açmadan taratmanızda fayda var.

Sanırım yazdıklarımı okumadınız. Dosyayı virüstotalde taratmak istediğimde dosya taranamıyor ve laptoptan silinmiş oluyor. Dosya konumunu da açamıyorum dosya siliniyor. Antivirüs olarak avast var belki kaspersky deneme sürümünü de yüklerim ama önce şu güncelleştirmeleri halletmeye çalışıyorum.

AntremanKoçuMünir

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,242
İsim
Ali
Sanırım yazdıklarımı okumadınız. Dosyayı virüstotalde taratmak istediğimde dosya taranamıyor ve laptoptan silinmiş oluyor. Dosya konumunu da açamıyorum dosya siliniyor. Antivirüs olarak avast var belki kaspersky deneme sürümünü de yüklerim ama önce şu güncelleştirmeleri halletmeye çalışıyorum.
Sizde sanırım yazdıklarımı okumadınız indirmeden url taratması yapabilirsiniz. Yapın ve var mı görürsünüz 👎🏻

Alihanyilmaz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
370
İsim
Alihan YILMAZ
İnatla virüs kurmaya çalışıyorsun. Ücretli güncellemeler şirket bilgisayarları için geçerli. Onlar senelik lisans ödüyor. Güncellemeleri de Microsoft veriyor.

Babapiro_

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İnatla virüs kurmaya çalışıyorsun. Ücretli güncellemeler şirket bilgisayarları için geçerli. Onlar senelik lisans ödüyor. Güncellemeleri de Microsoft veriyor.
Konuyu açtıktan sonra baktığımda Avast 4 virüs tespit etmiş bende bir sitede güncellemeler için rehber buldum ve yaptim şuan yuklenmeyi bekleyen 180den fazla güncelleme var.

ghnn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
301
İsim
Gökhan
işlemcide pae ns ve sse2 instructions setleri varsa windows 10 ltsc kur direk 2031e kadar desteği var

ghnn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
301
İsim
Gökhan
Windows 10 desteği yoktu bir sekilde indirsem bile işlemci AMD e-450 2 çekirdek ve 1,65ghz dayanamaz bile
orasını bilmiyorum hocam pentium 4te bile windows 10 çalışıyor sıkıntısız. pentium 4 tek çekirdek bu arada

Babapiro_

80+
orasını bilmiyorum hocam pentium 4te bile windows 10 çalışıyor sıkıntısız. pentium 4 tek çekirdek bu arada
Orasını bilmem ama laptop Windows 7de bile kasıyor Windows 10da açılacağını bile sanmıyorum

ghnn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
301
İsim
Gökhan
Orasını bilmem ama laptop Windows 7de bile kasıyor Windows 10da açılacağını bile sanmıyorum
o zaman güncelleme de olmaz. windows 10da ltsc bile olsa biraz daha kötü performans alırsın

Babapiro_

80+
o zaman güncelleme de olmaz. windows 10da ltsc bile olsa biraz daha kötü performans alırsın
Valla şuan güncelleme sorunlarını hallettim aslında. Dediğim gibi dosyayı açmamıştım ama avast 4 virüs bulmuş bende vazgeçtim başka bir rehberden 180den fazla güncelleme indirdim

Top Bottom