Windows 7 Kuramıyorum

Haddinizi aştığınızı farketmemişsiniz bile. Ne kadar üzücü bir durum.
Bence konuyu uzatmamak en doğru seçim olacaktır. İkiniz içinde. Neyse konuya dönelim. Windows 10 u performans açısından kullanmıyacaksan Windows 10 son guncelleştirmelerinde ciddi performans ayarları yaptı. Bunu eski laptopumda denedim ve doğru. Bilgisayarda ciddi oranda performans artışı fark etmiş durumdayım. Windows 7yi illaki kullanmak istiyorsan sana önerim kullanma! Evet bende senin gibiydim windows 7ye alışmıştım sonra windows 10a geçince keşke önceden geçseymişim dedim. Tasarım vs onlar bir kenasa son güncellemedeki performans artışı şahane olmuş.

Bana iftira attın çünkü (terbiye konusunda). Terbiyeden bahsediyorsun fakat benim gibi biri terbiyesiz ise okullarda ki küfürlü konuşanlar ne?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ayrıca, bu bilgileri sana kimse söylemeyecekti ben bakmasaydım konuna.

Bana iftira attın çünkü (terbiye konusunda). Terbiyeden bahsediyorsun fakat benim gibi biri terbiyesiz ise okullarda ki küfürlü konuşanlar ne?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ayrıca, bu bilgileri sana kimse söylemeyecekti ben bakmasaydım konuna.
Dostum Microsoft'un Windows 10 kullanmamızı istediğini herkes biliyor. Ayrıca iftira kimsenin görmediği ve bilmediği bir konuda olur. Mesajlarımız herkesin görebileceği şekilde.

Dostum Microsoft'un Windows 10 kullanmamızı istediğini herkes biliyor. Ayrıca iftira kimsenin görmediği ve bilmediği bir konuda olur. Mesajlarımız herkesin görebileceği şekilde.
Benim bahsettiğim o mesajlar değildi, terbiye eğitimi konusuydu. :)

Merhabalar, yaşadığım bir sorunda sizden yardım almak istiyorum. Yeni bir bilgisayar aldım ve Windows 7 kurmak istiyorum. Fakat Windows 7 usb'mi takıp boot menüden o usb'yi seçip bilgisayarı çalıştırdığımda bilgisayar siyah ekranda kalıyor. Aynı USB ile başka bir bilgisayara format atıyorum ama bu bilgisayarımda olmuyor. Ayrıca bilgisayara Windows 8 ve Windows 10 kurabiliyorum. Bios menüden Legacy'i seçiyorum. Sistemim markaları ve modelleri ile şu şekilde
• Intel Core i3 9100F 3.60 GHz 4 Çekirdek 6MB 1151p v2 14nm İşlemci
• Biostar H310MHP 2666mhz(OC) 1151p v2 mATX Anakart
• GeIL 8GB Evo Spear AMD Edition 3000mhz CL16 DDR4 Ram
• PowerColor Red Dragon RX570 4GB 256Bit GDDR5 Ekran Kartı
• GeIL 256GB Zenith R3 Okuma 550MB-Yazma 490MB SATA SSD
• Ranker Virgo RGB Tempered Glass USB 3.0 ATX Mid Tower Kasa
• PowerBoost 550W Fury 80+ Güç Kaynağı

Yardımcı olursanız sevinirim.
Destek vermiyor anakart

Win10 kullanmak zorunda değilsin. Win7 USB kurulum diskini Win7 entegre edebiliyorsun ve kullanabiliyorsun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,543
Üyeler
190,760
Son üye
ömer45
Geri