Neler Yeni

Modding Windows 7 mi Windows 8 mi

Dahası  
Reaksiyon skoru
160
İsim
Mert Eren Bilgin
Instagram
merte.bilgin2
Steam
DeltaComparation
Facebook
belirsiz.belirsiz.758
8.1 pro nettttttttttt

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Musa Bağrıyanık
Sürücü desteği yok denilmiş ama arkadaşın ekran kartı zaten 10 Ocak 2010 tarihinde duyurulmuş olan GT 310M, sürücü desteği yok derken bunları da hesaba katalım lütfen. Sanırım Escrowdan kasıtları orijinal Windows 7 ISO kullanmıyor olman, yani sana Windows 8 kur demiyorlar orijinal Windows 7 kurmanda yeterlidir. Burada bahsedilen orijinal Windows durumu Windows etkinleştirme anahtarı ile alakalı değil, Windows'u yüklerken kullanmış olduğun ISO dosyası 3. parti kişiler tarafından düzenlenmiş demek, aynısını kendi bilgisayarıma bende yapıyorum Windows'u düzenleyerek(Benim ihtiyacım olmayan özelliklerini, sistemde gereksiz yer kaplayan sürücü dosyalarını ve kayıt defteri girdilerini vs.) performans artışı sağlıyorum, muhtemelen Windows'u indirdiğin yerle alakalı bir durumdu. Orijinal Windows 7 veya 8.1 yükleyebilirsin pek bir şey fark etmeyecektir.

Baihu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
815
İsim
Selim Tüylü
Sıfırdan orijinal Windows 10 kurulumu yapmanızı tavsiye ederim. Ssd yoksa, yavaşlık olabilir.

soyluadam

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
win 8 daha güncel win 7 ye göre daha iyi bence

CPWo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Onur ÇAKTÜ
Windows 8.1 Pro kurdum sabit 60 FPS veriyor bilgisayarım drop yemiyor. Teşekkür ederim cevaplayan herkese 🙌🏻

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,062,606
Üyeler
168,804
Son üye
hacı-van kenobi
Top Bottom