Neler Yeni

Windows 7 Professional Vl X64 Türkçe + Lite x86x64 Bit.

Forjest

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
698
İsim
Murat
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji,bilgisayar,yazılım,açıkkaynak işletim sistemleri,katılımsız programlar,Linux,windows,işletim sistemleri modifikasyonları
Facebook
muratist55
Windows 7 Professional Vl X64 Türkçe + Lite x86x64 Bit.
Uefi-Legacy | Tam güncel | Yeni Simgeler | Performans tanımlı
Güncellenme tarihi: 8 Şubat 2022

7.jpg

Hakkında
Administrator tam yetkili hesapla sistem kurulur. Zamandan tasaffur sağladığından son zamanlarda popüler kurulum yöntemidir.
Temel programları içerir .NetFramework+Microsoft C++ kütüphanelerinin tamamı sisteme entegre edilmiştir son sürümdür.
Sahiplik al ve bilgisayar sağtık tık, hizmet kısayollarına ulaşım için kısayollar eklenmiştir. Kısayol ön eki kaldırılmıştır. Kısayollara eklenen (kısayol ibaresi) bu sayede eklenmez. Masaüstü kısayolları, uygulamalara ait kısayollar gelir. Birden çok tema wallpaper paketleri sisteme dahil edilmiştir.Yeni logon ekranı ilavelidir.
Internet explorer duruyor, Microsoft Edge eklendi giriş sayfaları google türkiye ayarlı gelir. Yeni nesil internet kullanımı için gerekliydi explorer yetersiz artık.
Eklenen uygulamalar WinRAR,OFis2010,Hibituninstaller,vlcplayer,KliteMegacodecpack,Foxitreader Pdf okuma ve Notepad++ tamamı yüklü varsayılan gelir.
Dileyen yüklü programları ve istemediklerini Hibit uninstaller programını kullanarak tamamını bir kaç dakikada kaldırabilirlerde isteğe bağlı olarak.
Netframework 3.5 / 4.7.2 / 4.8 beraberinde, kalite güvenlik güncelleştirmeleri direkt entegre edilmiştir. Bugün itibarıyla en güncel sistemdir.
Arşivimde diğer sistemlerle beraber, bulunması için kendim için hazırladım sizlerle paylaşıma sunulmuştur.
Çok fazla bir şey yazmaya gerek yok sanıyorum bildiğimiz windows 7 işletim sistemi arkadaşlar. Özellikle 10-15 yıllık eski cihazlar için önerilir.
Esd sıkıştırma yapılmamıştır. Eski cihazlar düşünülerek rahat ve akıcı seri şekilde kurulum başlar ve biter. Masaüstü bu sayede daha hızlı gelecektir.
Bir kereliğine sistem vmware üzerinden test edildi. Herhangi bir hata vb iletiye denk gelinmemiştir. Su gibi akıcı seri çalıştığı gözlemlenmiştir.
Kurulum için bildiğimiz, yazdırma methodları aynı şekilde geçerlidir. Bunun için Ventoy multiboot, aioboot, rufus ve belena etcher benzeri uygulamaları kullanabilirsiniz. Sistemi boot ederek temiz kurulum yapmanız önerilir.

Ekran Görüntüleri:
eohpdee.gif

Windows 7 Professional Vl X64 Türkçe
indirme linki
https://uploadrar.com/e9cna0gpp9fe
Windows7-Pro_x64.iso
ISO_MD5 Hash Değeri: DB8C66A2C16AA3BA59437F9CAFD57684
Windows 7 Ultimate 32 / 64 Bit Lite sistemler

Son düzenleme:

Forjest

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
698
İsim
Murat
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji,bilgisayar,yazılım,açıkkaynak işletim sistemleri,katılımsız programlar,Linux,windows,işletim sistemleri modifikasyonları
Facebook
muratist55
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Konuya windows 7 ultimate 32/64 bit lite düşük boyutlu sistemler eklenmiştir. Eski makineler için düşünülmüştür hızlı ve seri akıcı sistemler. Güncellendi 29 Ekim 2021

Lufina

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mehmet Tekin
Hocam kendiniz mi yaptınız ?

Forjest

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
698
İsim
Murat
İlgilendiği Kategoriler
Facebook
muratist55
Hocam kendiniz mi yaptınız ?
Genel olarak kendi çalışmalarımı yayımlamaktayım. Amaç modlu performanslı sistemleri insanlarla paylaşmak daha stabil kullanım sağlamak. Özetle kendim yaptım elbette.

Forjest

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
698
İsim
Murat
İlgilendiği Kategoriler
Facebook
muratist55
orjinal sürümleri verimli iken modlu sürümlerini kullanip risk alsınlar ? :kekw:
Zorla kimseye indirip kurun demiyoruz dileyen kurar veya kurmaz. Msdn el değmemiş iso indirip kurabilirlerde bu tamamen tercih meselesi. Risk'ten kastınız nedir? anlamadım bu durumu. Hazırladığım sistemler orijinal iso dosyaları üzerinde optimizasyon yapmakta ibaret sadece içerik vb. dosyalar vs. barındırmamaktadır. Ve emin olun normal kurulan sistemlerden çok daha randımanlı çalışmaktalar. Kendimi anlatmaya gerek duymuyorum bu konuda bizi bilen biliyor değerli kardeşim. Saygılarımla.

Forjest

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
698
İsim
Murat
İlgilendiği Kategoriler
Facebook
muratist55
Windows 7 Professional Vl X64 Türkçe işletim sistemi güncellenmiştir. 8 Şubat 2023 Güncelleme tarihi. İhtiyacı olanlar indirebilirler. Sistem bugüne günceldir temel programlarda eklidir. Kurulum hızlı ve akıcıdır.

Top Bottom