Neler Yeni

Windows 8.1 farklı diske Windows 10 yüklesem dosyalar gider mi?

xlaimer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Xlaimer
Merhaba. W8.1'den Windows 10'a yükseltmek istiyorum ama dosyalarım kaybolmadan. Flashım var ama şu an elimde değil o yüzden dosyalarımı yedekleyemiyorum. Bilgisayarda 2 disk var C diski onda 355GB yer var ve 228 GB boş coğu şey bu diskte. Bir de e diski var 341 GB yer var ve 303GB boş. Yükseltme yaparken temiz kurulum seçeneğini seçip diski de e diski seçersem C diskindeki belgeler vs. gider mi?

EFI Shell

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,308
İsim
Semih Boran
Merhaba. W8.1'den Windows 10'a yükseltmek istiyorum ama dosyalarım kaybolmadan. Flashım var ama şu an elimde değil o yüzden dosyalarımı yedekleyemiyorum. Bilgisayarda 2 disk var C diski onda 355GB yer var ve 228 GB boş coğu şey bu diskte. Bir de e diski var 341 GB yer var ve 303GB boş. Yükseltme yaparken temiz kurulum seçeneğini seçip diski de e diski seçersem C diskindeki belgeler vs. gider mi?
Usb ile önyükledikten sonra diski biçimlendirme yapmadan direkt ileri derseniz, eski windowsu yani 8.1'i windows.old adlı bir klasöre taşır. Yani verileriniz silinmez.

xlaimer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Xlaimer
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Usb ile önyükledikten sonra diski biçimlendirme yapmadan direkt ileri derseniz, eski windowsu yani 8.1'i windows.old adlı bir klasöre taşır. Yani verileriniz silinmez.
Yanımda usb yok usb olmadan olmuyor mu?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tamam teşekkürler anladım ne dediğinzi.

EFI Shell

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,308
İsim
Semih Boran
Yanımda usb yok usb olmadan olmuyor mu?
Evet, hatta windows kuracaksanız usbye yazdırmanıza da gerek yok. Kurulumu d diskine çıkartıp, kurtarma seçeneklerinden komut istemini açıp, oradan kurulumu açıp dediğimi yapabilirsiniz.

Top Bottom