Neler Yeni

windows 8.1 format atma sorunu

fatihmra

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
windiws 7 ve windows 10 sorun olmadan format atabiliyorum. ama 8.1 atmaya calistigimda rufus flash bellek ile bilgisayar surekli kendini resetliyor. bilgisayari acip flashtaki setup dosyasina tikladim serial istedi. bu seriali digerleri istemezken bu neden istiyor. bu serial ekranini nasil gecebilirim.
bu arada leptop lenovo orjinal 8.1 di win 7 atip crakleyince serial gitti

aeyldrmm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
437
İsim
Ahmet Emir
Instagram
a.e.yldrmm
Steam
aeyldrmm
Facebook
a.e.yldrmm
windiws 7 ve windows 10 sorun olmadan format atabiliyorum. ama 8.1 atmaya calistigimda rufus flash bellek ile bilgisayar surekli kendini resetliyor. bilgisayari acip flashtaki setup dosyasina tikladim serial istedi. bu seriali digerleri istemezken bu neden istiyor. bu serial ekranini nasil gecebilirim.
bu arada leptop lenovo orjinal 8.1 di win 7 atip crakleyince serial gitti
Çok yanlış bir fikir olacak ama Google üzerinden bir çok Serial Key var onları kullanabilirsiniz. Tabi hali hazırda windows 8.1 Key'i satan bir yer bulabilirseniz oradan almanı tavsiye ederim.

AhmetN

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,701
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Uzay-Bilim, Müzik
Rufus'a gerek yok win 10 aracısını indirip çok rahat bir şekilde güncelleyebilirsiniz

fatihmra

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Rufus'a gerek yok win 10 aracısını indirip çok rahat bir şekilde güncelleyebilirsiniz
windows 10 yukledim sorun yok. windows 8.1 kurmak sikinti hdd var ssd yok 8.1 kullanmak istiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Çok yanlış bir fikir olacak ama Google üzerinden bir çok Serial Key var onları kullanabilirsiniz. Tabi hali hazırda windows 8.1 Key'i satan bir yer bulabilirseniz oradan almanı tavsiye ederim.
sitelerdeki serialleri denedim olmuyor. 8.1 lisansta almak istemiyorum. windows 8 deniyeyim olursa guncelleyip craclerim artik. microsoft sitesinde 8 yok sadece 8.1 var oda serial istiyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,086,710
Üyeler
172,725
Son üye
emrebey23
Top Bottom