WİNDOWS 8.1 GECMELİMİYİM

Yusuf Sng

80+
Reaksiyon skoru
92
Merhaba arkadaslar simdi ben w10 kullanıyorum ama oyunlada düsük fps alıyorum ve ram fazla kullanıyor ama win 8.1 nasıl bir isletim sistemi iyi mi? gecsem bir sıkırtı olurmu hdd kullanıyorum 320 gb 8gb ram 1gb ekran kartı var sizce gecmelimiyim win8.1 yoksa win 10 kalmalımıyım lütfen yardım edin

Merhaba arkadaslar simdi ben w10 kullanıyorum ama oyunlada düsük fps alıyorum ve ram fazla kullanıyor ama win 8.1 nasıl bir isletim sistemi iyi mi? gecsem bir sıkırtı olurmu hdd kullanıyorum 320 gb 8gb ram 1gb ekran kartı var sizce gecmelimiyim win8.1 yoksa win 10 kalmalımıyım lütfen yardım edin
win10 kal kardeşim. Hem bir çok program sadece win10 destekliyor.

knk kararsısız gecsemmi diye düsünüyorum veya gecmesemmi diyiyorum yani kararsısız
Geçmemelisin bence, oyun anlamında windows10 daha iyi.
ve win 8.1 office programları falan kullanmak için bence.

hdd kullanıyorsan windows 10 işkenceden başka bir şey değil.geçmeni öneririm ya da ssd alabilirsin

HDD Mi dedin sen! Hocam W7 Dönün. AntiVirüs Yükleyin. SSD Alana kadar 2 Sinede geçmeyin. Ben 8.1 de eziyet çekiyordum. HDD Yi sormayın %98-100 Arası kullanılıyordu. SSD Alana kadar Windows 7 de kalın.

Windows home kurup görsellerden feragat edip performans yükseltebilirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,202,382
Üyeler
191,082
Son üye
quecyy
Geri