Windows açıldığında gelen cmd ekranı

DoğuamaBatı

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,288
geçenlerde bi uygulama indirmiştim uygulamanın nereye kurulu olduğunu bulamıyordum bir türlü sonradan revo installer ile bi şekilde buldum kaldırdım herşeyini tırnağına kadar sildim ama pc yi açınca cmd + bu hata geliyor ne yapabilirim.
hata.png

geçenlerde bi uygulama indirmiştim uygulamanın nereye kurulu olduğunu bulamıyordum bir türlü sonradan revo installer ile bi şekilde buldum kaldırdım herşeyini tırnağına kadar sildim ama PC yi açınca cmd + bu hata geliyor ne yapabilirim. Alıntıyı görüntüle
format gerekebilir

geçenlerde bi uygulama indirmiştim uygulamanın nereye kurulu olduğunu bulamıyordum bir türlü sonradan revo installer ile bi şekilde buldum kaldırdım herşeyini tırnağına kadar sildim ama PC yi açınca cmd + bu hata geliyor ne yapabilirim. Alıntıyı görüntüle
Bu konumdakileri siler misin?
1600955224028.png

Windows açıldığında CMD açılması otomatik olarak normal değil bir virüs olabilir sisteminizde.

o konumda bişey yok
Hocam bu normal bir durum değil AdwCleaner indirip bilgisayarı taratın.

Ortada ki linkten download edin.

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

o konumda bişey yok

kaspersky malwabaretes bide windowsun kendi defendiri ile tarım sistemde virüs yok
AdwCleaner daha farklı anti-virüs ve anti-malware yazılımların bulamadıklarını bulabiliyor. Eğer AdwCleaner ile tarattıktan sonra bir şey çıkarsa silin karantinadan sonra daha problem devam ederse temiz kurulum gerçekleştirin.

Veya hocam sorun devam ederse AnyDesk indirip bana çalışma adresinizi söyleyin uzak masaüstü bağlantısı ile çözmeye çalışayım tabii eğer istemiyorsanız uzaktan bağlantı kurmayız.

Hocam bu normal bir durum değil AdwCleaner indirip bilgisayarı taratın.

Ortada ki linkten download edin.

AdwCleaner daha farklı anti-virüs ve anti-malware yazılımların bulamadıklarını bulabiliyor. Eğer AdwCleaner ile tarattıktan sonra bir şey çıkarsa silin karantinadan sonra daha problem devam ederse temiz kurulum gerçekleştirin.

Veya hocam sorun devam ederse AnyDesk indirip bana çalışma adresinizi söyleyin uzak masaüstü bağlantısı ile çözmeye çalışayım tabii eğer istemiyorsanız uzaktan bağlantı kurmayız.
ben bi dediğin programla taratıyım sistemi olmadı senin dediğin gibi yaparız

1600956642303.png

20 tane buldum karantina diyorum

ben bi dediğin programla taratıyım sistemi olmadı senin dediğin gibi yaparız

Alıntıyı görüntüle

20 tane buldum karantina diyorum
Aldıktan sonra bilgisayarı yeniden başlatman gerekecek sonrasında karantinaya gelip oradakileri sil.

Aldıktan sonra bilgisayarı yeniden başlatman gerekecek sonrasında karantinaya gelip oradakileri sil.
Yeniden baslatim fakat tekrar cmd geldi sil yapip tekrar baslatiyimi

knkm bence format at normal değil bu yada acaba yanlış birşeyi silmiş olabilirmisin

Geri