Neler Yeni

Çözüldü✓ Windows açılırken seçim ekranı

halilbll

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Halil Balal
Windowsu açarken seçenek çıkıyor normalde birden fazla windows kuruluysa geliyo diye biliyorum, üstteki seçeneği seçtiğimde normal açılıyor, disk yönetimi ekranında 4er tane kurtarma bölümü ve diğer bölümlardan bulunuyor bunların gereksiz olanlarını kaldırıp hızlı başlamasını nasıl sağlarım? Format atınca düzelmiyo zaten fazla format attım diye oldu sanırım

Çözüm: Sistem Yapılandırması'ndan Ön Yükleme sekmesine gelin ve oradaki varsayılan olmayan 2. windows se.eneğini silin Uygulayıp Tamam diyerek çıkın, restart gereklidir diyip restartlayabilirsiniz.

Ekler

• 20250329_014649.jpg
    20250329_014649.jpg
    1 MB · Hit: 6
Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,565
İsim
Yuzarsef
format atarken tüm bölümleri silip öyle atman lazım yoksa böyle yapabiliyor

halilbll

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Halil Balal
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
format atarken tüm bölümleri silip öyle atman lazım yoksa böyle yapabiliyor
format ekranında sildim format atmadan, birer tane bıraktım, ama hala gösteriyor. ayrıca ayrılmamış alanı SSD ye ekleyemiyorum olmazsa format deneyeceğim

Ekler

• Ekran Görüntüsü (1).png
    Ekran Görüntüsü (1).png
    15.6 KB · Hit: 4
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,565
İsim
Yuzarsef
format ekranında sildim format atmadan, birer tane bıraktım, ama hala gösteriyor. ayrıca ayrılmamış alanı SSD ye ekleyemiyorum olmazsa format deneyeceğim
bak burada ki ekte de gözüküyor disk 1 olması lazım sadece ama sende bölünmüş olarak gözüküyor onu format ekranında komple silmen lazım format atmadan önce

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,079,060
Üyeler
171,506
Son üye
Süleymanm
Top Bottom