Büyük ihtimalle (trojan.exe) truva atı adlı o lanet virüs bulaştı, ben avast deneme sürümü yükledim yok etti o virüsü sonra sildim tekrar Windows defender ile korunmaya devam ettim aylardır bişey yok.Arkadaşlar açılışta reklamlı bir google sayfası çıkıyor ne yapmam lazım?Virüs varsa eğer nasıl temizlerim?
Dostum malwarebytes ile hakkından geldim virüsün,yorumun için teşekkürler.Büyük ihtimalle (trojan.exe) truva atı adlı o lanet virüs bulaştı, ben avast deneme sürümü yükledim yok etti o virüsü sonra sildim tekrar Windows defender ile korunmaya devam ettim aylardır bişey yok.
Avast yükle zaten deneme sürümü yükleyebilirsin ücretsiz o yok eder denemesi dolunca sil Windows defender ı etkinleştir
Dikkatli ol bidaha truva atı bulaştırma gerçekten at gibi bir virüs hızlı hızlı koşarak sekme açıyor kapatıyorsun 10 saniye sonra açıyor çıldırmıştı beni ama yok ettim.
Keşke corona virüste yayılmadan kısa sürede yok edilseydi, 1 yıldır daha da kötüye gidiyor.Sanırım evet,yayılmadan kısa sürede yok ettik