Yardım Windows açılmıyor acil yardım!

waterghost

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
246
Merhabalar yeni bilgisayar topladım ilk başta windows 11 kurdum ancak kurulumdan sonra windows update yaparken kapandı. Anakart logosu geldikten sonra siyah ekranda kalmaya başladı. Windows sadece güvenli modda başlıyor. Tekrar format atıp windows 10 yaptım ancak sorun devam ediyor. Bir süre sonra fark ettim ki ekran kartı siyah ekranda kalmasına sebebiyet veriyor. Ekran kartı çalıştırmayı durdurunca bilgisayar siyah ekranda kalıyor. Bu sorunu nasıl çözerim? Hiç bir şey yapamıyorum bu halde

Anakart gigabyte b450 elite
Ryzen 5600x
Rx6700xt
16gb ram
650w 80plus gold psu

Merhabalar yeni bilgisayar topladım ilk başta windows 11 kurdum ancak kurulumdan sonra windows update yaparken kapandı. Anakart logosu geldikten sonra siyah ekranda kalmaya başladı. Windows sadece güvenli modda başlıyor. Tekrar format atıp windows 10 yaptım ancak sorun devam ediyor. Bir süre sonra fark ettim ki ekran kartı siyah ekranda kalmasına sebebiyet veriyor. Ekran kartı çalıştırmayı durdurunca bilgisayar siyah ekranda kalıyor. Bu sorunu nasıl çözerim? Hiç bir şey yapamıyorum bu halde

Anakart gigabyte b450 elite
Ryzen 5600x
Rx6700xt
16gb ram
650w 80plus gold psu
Formattan sonra internetini bağlamadan çevrimdışı hesap aç. (İnterneti bağlama) Telefona bu sürücüyü yükle. Sonra telefonun kablosuyla bilgisayara at. https://www.amd.com/en/support/grap.../amd-radeon-6700-series/amd-radeon-rx-6700-xt
Bu sürücüyü attıktan sonra interneti halen bağlama ve kur bunu. Kurduktan sonra interneti tak.

Hocam dediğin gibi yaptım ancak driver kurulurken gene siyah ekran geldi. Ekran kartı fanlarını kontrol ettiğimde durmuştu.
Siyah ekran gelmesi normal de, çok mu uzun sürüyor?

Siyah ekran gelmesi normal de çok mu uzun sürüyor?
Yok hocam daha format attıktan sonra direk güncelleştirmeleri başlatıyorum yani 5 dakika falan sürüyor kapanması
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yok hocam daha format attıktan sonra direk güncelleştirmeleri başlatıyorum yani 5 dakika falan sürüyor kapanması
Pardon siyah ekran gelmesi çünkü diğer parçalar çalışmaya devam ediyor. Acaba psunun gücü yetmiyor olabilir mi

Bir de bu sürücüyü 22.5.1 Recommended (WHQL) dene aynı yolla. https://www.amd.com/en/support/grap.../amd-radeon-6700-series/amd-radeon-rx-6700-xt Bunda da sorun çıkarsa ekran kartında bir problem olabilir.

Pardon siyah ekran gelmesi çünkü diğer parçalar çalışmaya devam ediyor. Acaba psunun gücü yetmiyor olabilir mi
PSU nedir?

Aynı sorunu benim ekran kartımdada yaşıyordum benim gibi yaşayan çok kişi var kronik bir sorun muhtemelen. Ben şu anda onboard kullanıyorum muhtemelen sizin içinde son çare yeni bir kart almaktır. Başka çözüm yolu ekran kartına
ısı tabancası ile ısı vermek olacaktır bu yöntem geçicidir ancak işe yarama ihtimali var.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,561
Üyeler
186,749
Son üye
mehmerkarss
Geri