Neler Yeni

windows arama çubuğu çalışmıyor

Zorbey1998

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
178
İsim
Mehmet Efe Sarıyar
İlgilendiği Kategoriler
Oyun pcleri ve PSU
windows arama çubuğu açılıyor falan ama bir şey yazamıyorum . geçenlerde microsoft hesap parolamı değiştirdim pcde de istediler hesap parolasını oraya bile giremiyorum ama bütün uygulamalar klavyemi görüyor. bilgisayarım güncel bütün güncelleştirmeleri yaptım.

TamerKs

80+ Silver
windows arama çubuğu açılıyor falan ama bir şey yazamıyorum . geçenlerde microsoft hesap parolamı değiştirdim pcde de istediler hesap parolasını oraya bile giremiyorum ama bütün uygulamalar klavyemi görüyor. bilgisayarım güncel bütün güncelleştirmeleri yaptım.
Ben cracklı Windows kullanırken bu sorunu yaşamıştım.

Atyxah

80+ Silver
Reis aynı sorun bende de vardı sonra bi şekilde yapmıştım ondan sonra yine aynısı oldu bu sefer yapımını bulamadım önceki nasıl yaptığımı da unuttum direk formatladım şuan sorun yok sende araştır biraz videolarda karşına çıkar belki

Zorbey1998

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
178
İsim
Mehmet Efe Sarıyar
İlgilendiği Kategoriler
Oyun pcleri ve PSU
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Reis aynı sorun bende de vardı sonra bi şekilde yapmıştım ondan sonra yine aynısı oldu bu sefer yapımını bulamadım önceki nasıl yaptığımı da unuttum direk formatladım şuan sorun yok sende araştır biraz videolarda karşına çıkar belki
ya 20h1 güncellemesinde olmuştu yaptım güncellemeyi düzeldiydi 20h2 gelince gitti yine

Canx2

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
141
İsim
Can
İlgilendiği Kategoriler
Oyun,Sistem Toplamaları,Konu Dışı, Sohbet
Twitter
xlilcan
Discord
Canx2#9431
Kmspico kullanınca oluyor bu genelde youtube arama kısmına windows 10 arama çubuğu çözümü yazıp 62 bin izlenen videoyu izle ben öyle çözdüm

Zorbey1998

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
178
İsim
Mehmet Efe Sarıyar
İlgilendiği Kategoriler
Oyun pcleri ve PSU
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kmspico kullanınca oluyor bu genelde youtube arama kısmına windows 10 arama çubuğu çözümü yazıp 62 bin izlenen videoyu izle ben öyle çözdüm
oh tamam bakarım
Mesaj otomatik birleştirildi:

olmadı dostum

Canx2

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
141
İsim
Can
İlgilendiği Kategoriler
Twitter
xlilcan
Discord
Canx2#9431
bunu dene bakalım

Canx2

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
141
İsim
Can
İlgilendiği Kategoriler
Twitter
xlilcan
Discord
Canx2#9431
şaka gibi oldu :D restart atıp geliyorum hemen bir de öyle deniyeyim çok teşekkürler
sevindim kankam bi sonraki formatta bence forumdaki windows etkinleştirme konusunda ki cmd ile etkinleştirmeyi kullan ben bu arama çubuğu yüzünden format atmıştım baya sinir bozucu he :D

Zorbey1998

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
178
İsim
Mehmet Efe Sarıyar
İlgilendiği Kategoriler
Oyun pcleri ve PSU
sevindim kankam bi sonraki formatta bence forumdaki windows etkinleştirme konusunda ki cmd ile etkinleştirmeyi kullan ben bu arama çubuğu yüzünden format atmıştım baya sinir bozucu he :D
tamam kanka bakarım link bırak müsaitsen

Canx2

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
141
İsim
Can
İlgilendiği Kategoriler
Twitter
xlilcan