Neler Yeni

Windows defenders tehdit algıladı ama eylem yapamıyorum!

memooo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Mehmet Can
Arkadaşlar merhaba Windows Defenders bir Trojan buldu ama eylem gösteremiyorum ne kaldırabiliyorum ve karantinaya alabiliyorum!

birde önceden engellenen bölümüne baktığımda aynı saat aynı dakika aynı dosya ismiyle vb. bir dosya karantinaya alınmış acaba bende gözöüken bugmu yoksa gerçekten sorun varmı dır kaldıramıyorum eğer sorun varsa çözüm önerileriniz nelerdir tehdit oluşturduğunu düşündüğüm doyayı sildim ve defenders in virüsü gösteriği dosyayıda aradım çıkmadı.

Ekler

• Ekran görüntüsü 2023-03-21 000938.png
    Ekran görüntüsü 2023-03-21 000938.png
    81.1 KB · Hit: 48

EfoWars

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
523
İsim
Süleyman Efe Erdoğmak
İlgilendiği Kategoriler
İç Donanımlar, Çevre Birimleri, Cep Telefonları, Konsollar, Ağ Sistemleri
malwarebytes ve kaspersky ile tarat. normalde orada seçtiğinde eylemi başlat dediğinde olması lazım. en temizi usb ile temiz kurulumdur.

memooo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Mehmet Can
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
malwarebytes ve kaspersky ile tarat. normalde orada seçtiğinde eeleemi başlat dediğinde olması lazım. en temizi usb ile teemiz kurulumdur.
özel olarak antivirüs programı kullanmıyorum ve yakın zamanda formatta atmayı düşünmüyorum ama bu yoruma atıcağım fotodaki yuvarlak içine aldığım dosya aynı dakika aynı saat aynı dosya vb. acaba bug tarzı bişi olabilirmi benim defenders böyle şeyler yapıyor çoğu zaman.

Ekler

• Ekran görüntüsü 2023-03-21 000938.png
    Ekran görüntüsü 2023-03-21 000938.png
    80.8 KB · Hit: 45

EfoWars

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
523
İsim
Süleyman Efe Erdoğmak
İlgilendiği Kategoriler
İç Donanımlar, Çevre Birimleri, Cep Telefonları, Konsollar, Ağ Sistemleri
özel olarak antivirüs programı kullanmıyorum ve yakın zamanda formatta atmayı düşünmüyorum ama bu yoruma atıcağım fotodaki yuvarlak içine aldığım dosya aynı dakika aynı saat aynı dosya vb. acaba bug tarzı bişi olabilirmi benim defenders böyle şeyler yapıyor çoğu zaman.
hocam bilgiisayarında trojan ver belli bnun buglug bir durumu yok. eylem geç dediğinde geçmiyorsa az önceki dediklerimi yap.

memooo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Mehmet Can
hocam bilgiisayarında trojan ver belli bnun buglug bir durumu yok. eylem geç dediğinde geçmiyorsa az önceki dediklerimi yap.
tamamdır malwarebytes free yükleyip yapsam olur mu?

memooo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Mehmet Can
teşekkürler yaptım ve 5 tane tehdit dosyası buldum karantina yı aldı exe dosyaları vb. users dosyalarının içlerinde umarım temizlemiştir şuan tekrardan 1 kere daha yapıyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,053,616
Üyeler
167,343
Son üye
samibozdogn
Top Bottom