bu cmd olayını yaparım ozaman tam ne olduğunu bilmediğimi için yapmıyordum pc yeni zarar verebilir diye@Peacee
Cracktir o.
Yoksa neden para ile satılıyor? Madem deneme sürümü sonsuza kadar kullanabiliyorsak. Windows'a para verem enayi mi?
bu cmd olayını yaparım ozaman tam ne olduğunu bilmediğimi için yapmıyordum pc yeni zarar verebilir diye@Peacee
Cracktir o.
Yoksa neden para ile satılıyor? Madem deneme sürümü sonsuza kadar kullanabiliyorsak. Windows'a para verem enayi mi?
Hocam para verirsen kısıtlanan özellikleri kullanabiliyorsun. 8 yıldır deneme sürümü kullanıyorum herhangi bir sıkıntı çıkmadı.@Peacee
Cracktir o.
Aynn bende 3gune aliyorum pc korkuyorum zarar gelir die yeni aldik para gitmesibbu cmd olayını yaparım ozaman tam ne olduğunu bilmediğimi için yapmıyordum PC yeni zarar verebilir diye
Windows komut sistemi ile yapıyorsun. Sence ne zarar verebilir?bu cmd olayını yaparım ozaman tam ne olduğunu bilmediğimi için yapmıyordum PC yeni zarar verebilir diye
Zarar vermez.bu cmd olayını yaparım ozaman tam ne olduğunu bilmediğimi için yapmıyordum PC yeni zarar verebilir diye
Ciddenmi bak sonra nie elli defa neden soruon diolar biri dio Windows acilmaz biri dio 8senedir kullaniomHocam para verirsen kısıtlanan özellikleri kullanabiliyorsun. 8 yıldır deneme sürümü kullanıyorum herhangi bir sıkıntı çıkmadı.
Ciddenmi bak sonra nie elli defa neden soruon diolar biri dio Windows acilmaz biri dio 8senedir kullaniom
Hocam para verirsen kısıtlanan özellikleri kullanabiliyorsun. 8 yıldır deneme sürümü kullanıyorum herhangi bir sıkıntı çıkmadı.
Zarar vermez.
Arka plan'ı değiştirme. Ayarlar vs.Hangi ozellikler kisitlanio
Dediğim gerçek.