Neler Yeni

windows etkinleştir yazısı kaldırma

EFI Shell

80+ Gold
Katılım
3 Nisan 2020
Mesajlar
8,656
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,109
Konum
ÇANKAYA/ANKARA
İsim
Semih Boran
ben orjinal olsun demiyorum yazı gitsin yeter LoL falan oynuyorum map in üstüne denk geldiği için rahatsız ediyor sadece yazıyı kaldıran yöntemler var ama güvenli mi onu bilmiyorum
Yazının gitmesi için ürün anahtarı gerekiyor. Bunun için de Windows 10 satın alman lazım. Korsan etkinleştirme ise kul hakkına giriyor. Dediğim 2 şeye ek olarak Windows kullanmayı bırakıp, Linux kullanabilirsin. :)
 

Avolay

80+ Gold
Katılım
3 Aralık 2020
Mesajlar
7,118
Senin iyiliğin için diyorum. Eğer haklarını helal etmezlerse sıkıntı büyük maalesef. Bu yüzden ya Windows'u etkinleştir yazısı ile kullan ya da Windows 10'u satın al.
İnternetteki 5 liralık keyler falan aynı yöntemlerle elde ediliyor , gidip sitesinden almadıkça haram size göre ama günümüzde zorunlu sayılabilecek bir şeyin bu denli pahalı olması ? Biz bunu yapınca kimseden bir şey de eksilmiyor zaten para veremeyecek adam para vermeden kullanıyor
 

EFI Shell

80+ Gold
Katılım
3 Nisan 2020
Mesajlar
8,656
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,109
Konum
ÇANKAYA/ANKARA
İsim
Semih Boran
Bu konu hakkında duyar kasmaya gerek yok milyonlarca insan bu şekilde hallediyor. Kim gidip 1000tlye Windows 10 alıyor?
Benim yaptığım duyar kasma değil Emri Bil Maruf. Ayrıca 1000 TL vermek istemiyorsan 2 yol var. 1. Yazı ile kullanmak. 2. Windows kullanmayı bırakıp Linux'a geçiş yapmak.
 
Top Bottom