Neler Yeni

WİNDOWS GÜNCELLEŞTİRMELERİNİ GERİ NASIL AÇARIM

VitoScaletta

80+ Gold
Ben eskiden windows güncelleştirmelerine sinir olduğum için youtube da izlediğim tüm videoları yaptım işte kodların içine giriyodu 1 i 0 yapıyoduk falan windows güncelleştirmeleri kapanıyodu cidden kapadım ama şimdi yeniden açmak istiyorum ben izlediğim videoları tekrar izleyip yaptığım şeyi bulup eski haline getirmeyemi uğraşıcam direk kısayol yokmu

Baihu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
815
İsim
Selim Tüylü
Güncellemelerin kapatılmasını tavsiye etmediğim için kısayolunu bilmiyorum.

Flushixy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,719
İsim
Ali Akpoyraz
Instagram
instagram.com/aliakpoyraz
Ayarlar - Güncelleştirmeler'den açabilirsin. Konu başlıklarının tamamında CapsLock kullanmamalısın.

YeCeTe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
YeCeTe
Kayıt defteri diye tahmin ediyorum. Şu şekilde deneme yapabiliriz; Başlat-"services.msc"- sağdan "Yönetici olarak çalıştır"- Windows Update-Başlangıç türünü "Otomatik" yapın.
Bu şekilde deneyin olmazsa geriye google a "kayıt defterinden windows update kapatma" yazıp yapılanların tersini yapmak kalıyor.

VitoScaletta

80+ Gold
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ayarlar - Güncelleştirmeler'den açabilirsin. Konu başlıklarının tamamında CapsLock kullanmamalısın.
o şekilde değil ben direk kuruluş olarak değiştirmiştim kapanmıştı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kayıt defteri diye tahmin ediyorum. Şu şekilde deneme yapabiliriz; Başlat-"services.msc"- sağdan "Yönetici olarak çalıştır"- Windows Update-Başlangıç türünü "Otomatik" yapın.
Bu şekilde deneyin olmazsa geriye google a "kayıt defterinden windows update kapatma" yazıp yapılanların tersini yapmak kalıyor.
malesef olmazsa deniycem

1589042550288.png
nasıl bi yerden kapattıysam olmuyor

Baihu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
815
İsim
Selim Tüylü
Windows 7 kullanıyorsanız, Windows 10'a yükseltebilirsiniz. Yeni kullanıcı hesabı açıp deneyebilirsiniz. Ayar yapılabilen bütün yerleri devre dışı bırakmışsınız. Bunları açabilen programlar var. Şuan isimlerini hatırlamıyorum.

Son düzenleme:

VitoScaletta

80+ Gold
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Windows 7 kullanıyorsanız, Windows 10'a yükseltebilirsiniz. Yeni kullanıcı hesabı açıp deneyebilirsiniz. Ayar yapılabilen bütün yerleri devre dışı bırakmışsınız. Bunları açabilen programlar var. Şuan isimlerini hatırlamıyorum.
win 10 kullanıyorum

Baihu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
815
İsim
Selim Tüylü

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

vagabond enjoyer
Moderatör
En İyi Cevap
26
Hocam ne dersek değişmez, kayıt defterinden falan kapatıp hizmetlerden devre dışı bırakmışsınız onları teker teker bulup geri almalısınız uğraşamam diyorsanız format atın.

VitoScaletta

80+ Gold
Hangi sürüm? 1909 mu? Yeni kullanıcı hesabı açıp denediniz mi?
1909 sürümü administor hesabını açıp ordanda denedim olmuyor

şuanki en güncel windows sürümü ne onu indiriyim

Son düzenleme:

Baihu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
815
İsim
Selim Tüylü
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç