başlığa ne yazmam gerek bilemedim o yüzden biraz saçma başlık atmış olabilirim
şimdi benim arkadaşımı laptopu var fakat güncelemme hiç gelmedi şu ana kadar diyo ve yaklaşık 4 yıldı bu laptopu kullnıyo laptop un windows u güncel olmaedığı için apex fortnıte yada valorant tarzı yeni oyun ların neredeyse hapsini oynayamıyo ne yapması gerekli ben forumda bulunan k0onuytu yaparsa nolur diye merak ediyorum yani düzelirmi sizce şu forum dakileri yaparsa
forum.donanimarsivi.com
windows u etkin
şimdi benim arkadaşımı laptopu var fakat güncelemme hiç gelmedi şu ana kadar diyo ve yaklaşık 4 yıldı bu laptopu kullnıyo laptop un windows u güncel olmaedığı için apex fortnıte yada valorant tarzı yeni oyun ların neredeyse hapsini oynayamıyo ne yapması gerekli ben forumda bulunan k0onuytu yaparsa nolur diye merak ediyorum yani düzelirmi sizce şu forum dakileri yaparsa
Ücretsiz Windows 10 Etkinleştirme!
Herkese selam. İşlemi tüm detaylarıyla anlatacağım ve nasıl yapıldığını göstereceğim. Laflarıma internette 5-50 TL'ye satılan OEM keylerin yasal olmadığını belirterek başlayayım. Zamanında bu konu Microsoft'a iletildi ve ucuz lisanların yasal olmadığı söylendi. Öyle bekleniyordu zaten. Ucuz...
![forum.donanimarsivi.com](https://donanimarsivi.com/forum/DA32x32.png)