geri yükleme ile düzelmiye bilirMerhaba.Güncelleme ile ilgili sorun alıyorsanız yeniden başlatıp bir daha denemenizi tavsiye ederim.Eğer olmazsa sistem geri yükleme yapıp tekrardan güncellemeyi deneyebilirsiniz.İyi forumlar.
Geri yükleme ile güncelleştirmeler de beraberinde siliniyor.Bu dediğim geri yükleme yapılmadan da manuel olarak da yapılabilir.Ama sistem geri yükleme ile tekrar yüklenmesi daha sağlıklı olacaktır diye düşünüyorum.Şahsen ben öyle yapmıştım.team üzerinden yardım edebilirim istersen ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
geri yükleme ile düzelmiye bilir
nick güzel Dj isot biberiMerhaba.Güncelleme ile ilgili sorun alıyorsanız yeniden başlatıp bir daha denemenizi tavsiye ederim.Eğer olmazsa sistem geri yükleme yapıp tekrardan güncellemeyi deneyebilirsiniz.İyi forumlar.
Teşekkürlernick güzel Dj isot biberi
geri yükleme ile bir çok yaptığın şey gidiyor o yüzden manuel iyidirGeri yükleme ile güncelleştirmeler de beraberinde siliniyor.Bu dediğim geri yükleme yapılmadan da manuel olarak da yapılabilir.Ama sistem geri yükleme ile tekrar yüklenmesi daha sağlıklı olacaktır diye düşünüyorum.Şahsen ben öyle yapmıştım.
Hocam siz arkadaş ile ilgilenin.Eğer olursa buraya da çözümünü yazın ben de geri yüklemeden kurtulmuş olurum.Bende de sık sık hata veriyor.geri yükleme ile bir çok yaptığın şey gidiyor o yüzden manuel iyidir
dönüş yapmıyor güncelemelerin olduğu klasörü komple silmesi gerek zaten o inenler kuruluyor geriye sadece kurulum dosyaları kalıyor yani birebir gereksiz yer kaplaması o yüzden silmesi gerek hepsiniHocam siz arkadaş ile ilgilenin.Eğer olursa buraya da çözümünü yazın ben de geri yüklemeden kurtulmuş olurum.Bende de sık sık hata veriyor.