Neler Yeni

Mavi Ekran Windows internet hız sınırı

Atipar

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Atilla Parlaktuna
İnternetimin hızı yüksek olsada anlamadığım nedenden dolayı formattan sonra böyle sıkıntılar çıkıyo düzeltmenin yolu var mı
Mesaj otomatik birleştirildi:

burası 1000/1000 olmadan geçmiyor

Ama bir türlü yapamadım 1000 e 1000 nerdeyse youtube deki tüm videoları izledim fakat bir türlü çözümünü bulamadım

Ekler

• .......png
    .......png
    13.8 KB · Hit: 47
  • Screenshot_2.png
    Screenshot_2.png
    10.4 KB · Hit: 41

AnhurChivas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
368
İsim
Anhur Chivas
Geçenlerde de bu sorun yok muydu sende, güncelleştirme ile halletmiştin.

ThEagles

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
328
İsim
Berk
Modemin arayüzüne girip, ETHWAN kısmında kaç yazıyor söyleyebilir misin?

Atipar

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Atilla Parlaktuna
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Geçenlerde de bu sorun yok muydu sende, güncelleştirme ile halletmiştin.
Evet yapmıştım fakat format atmak durumunda kaldım ve win 10 a geçtim ve gene aynı adımları uyguladığımda bir sonuç alamadım.

Modemin arayüzüne girip, ETHWAN kısmında kaç yazıyor söyleyebilir misin?
Bulamadım sana ulaşabileceğim bi discord hesabın varsa yayın açıp beraber bakabiliriz.

MzK47555

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
204
İsim
Mehmet Zahit Keskin
Kablodan kaynaklanmadığına emim misiniz?

ThEagles

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
328
İsim
Berk
Evet yapmıştım fakat format atmak durumunda kaldım ve win 10 a geçtim ve gene aynı adımları uyguladığımda bir sonuç alamadım.

Bulamadım sana ulaşabileceğim bi discord hesabın varsa yayın açıp beraber bakabiliriz.
Modeminin arayüzüne gir. TurkNet'in verdiği modemi kullanıyorsan 192.168.1.1'dir. Arkasındaki bilgiler ile giriş yap, ilk sayfada sağ üst kutucukta yazacak.

Atipar

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Atilla Parlaktuna
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kablodan kaynaklanmadığına emim misiniz?
Evet kablodan falan kaynaklanmıyor bende çoğu şeyi biliyorum kablosudur anakart desteklemez falan ama burada öyle bir durum çoğu bilgiye sahibim normal bir durum olsa foruma yazma gereği duymam çünkü çözmüş olurum bu bir şekilde oluyor modemim iyi fiber internetim var anakartım destekliyor kablomda sıkıntı yok kablom destekliyor ki daha önceden kullanabiliyorsam şuanda da kullanabilmem lazım kabloda kırık falan yok.

Modeminin arayüzüne gir. TurkNet'in verdiği modemi kullanıyorsan 192.168.1.1'dir. Arkasındaki bilgiler ile giriş yap, ilk sayfada sağ üst kutucukta yazacak.
superonline kullanıyorum gene aynı şekilde 192.168.1.1 gpon ağ geçidi diye geçiyor

Wide Area Network ip sini mi istiyorsun ?

Top Bottom