Windows kafayı yedi.

Reaksiyon skoru
21
Arkadaşlar hepinize selam. Sorun 2 gündür var sebebini zerre anlamadım. Bildiğiniz durduk yere sistem kendi kendine bir değişime girdi. Sağ alttaki oka tıklayınca sanki alt tab atmışım gibi saçma sapan sekme ekranı geliyor. yine aynı şekilde aşağıdan chromea girince yine saçma sapan o ekran geliyor. niye böyle oluyor anlamadım bir türlü. Steami falan açınca da yukarıda bir şey beliriyor ne olduğuna dair zerre fikrim yok oyunlar falan görünüyor. videoda gösteremedim orayı. bunun sebebi nedir cidden kafayı yicem.

sorunun videosu

Win11 son güncellemeden sonra birçok kişide bu sorun var. Geçen bi arkadaşta da vardı format atarak sorunu çözdüğünü söyledi. Yaptığınız güncellemeyi kaldırıp bir önceki güncellemeye dönmeyi deneyin. Hata olarak ne yaparsan yap sanal masaüstü sekmesine yönlendiriliyorsun. Kapatsan bile yine çıkıyor. Reddit'te birçok kişi bundan müzdarip. Geçmiş olsun.

çok teşekkürler güncellemeden dolayı olduğunu düşünüyorum bende. çünkü hiçbir şey yüklemedim güncelleme dışında. bir program vs hiçbir değişiklik yok. durduk yere böyle olması çok sinir bozucu.

normalde win+tab yaptığında gelen bir yer. Windows hatası düzeltmek için ayarlar<sistem<kurtarma<sistem sorunlarını windows update ile düzelt
kullanarak şansını deniye bilirsin(internet hızına göre zaman alır).
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
cmd yönetici olarak
sfc /scannow

DISM /Online /Cleanup-Image /CheckHealth

DISM /Online /Cleanup-Image /ScanHealth

Dism /Online /Cleanup-Image /RestoreHealth

Dism.exe /online /Cleanup-Image /StartComponentCleanup

Dism.exe /online /Cleanup-Image /StartComponentCleanup /ResetBase

sfc /scannow

windows update kısmından isteğe bağlı güncelleştirmeler bölümünden 2025-x64 tabanlı Sistemler için Windows 11, version 25H2 10 Toplu Güncelleştirmesi (KB5070773) (26200.6901) diye bir güncelleştirme yaptım şuanlık düzeldi gibi. ama dün de olduğunda bi update yaptıydım sorun çözüldü zannetmiştim. bugün pcyi açınca tekrar oldu. şuanlık sorun çözüldü gibi ama hiç güvenemiyorum. tekrarlarsa sorun senin çözümü de deneyeceğim çok teşekkürler.

Geri