nasıl bir kurulum hocam? sıfır kurulumdaki disk ekranını soruyorsanız oradaki tüm diskleri silip yeni birim diyerekten yeni birim oluşturup ilerliyorsunuz eğer birden fazla disk varsa saklamak istediğiniz vs orada isimleri yazıyor onlara bakaraktan sil demezsiniz o disklere.Windows kurarken disk ayarlaması nasıl yapılır yardım
Hocam ben ilk başta Windows. Kurdum diskleri yanlış kumusum tekrar format atcam nasıl yapmam gerekiyor diyenasıl bir kurulum hocam? sıfır kurulumdaki disk ekranını soruyorsanız oradaki tüm diskleri silip yeni birim diyerekten yeni birim oluşturup ilerliyorsunuz eğer birden fazla disk varsa saklamak istediğiniz vs orada isimleri yazıyor onlara bakaraktan sil demezsiniz o disklere.
Valla hocam onu pek bilmiyomMbr gpt denmi bahsediyorsunuz hocam?
hocam 1 disk var dimi sistemdeHocam ben ilk başta Windows. Kurdum diskleri yanlış kumusum tekrar format atcam nasıl yapmam gerekiyor diye
Mesaj otomatik birleştirildi:
Valla hocam onu pek bilmiyom
Mesaj otomatik birleştirildi:
Şuan Windows kurdum 1 tbd SSD'im var 878 GB gosteriyo
Evt hocam varhocam 1 disk var dimi sistemde
hocam normal usb ile temiz format atın disk ekranında dediğim gibi çıkan tüm bölümleri seçip sil tuşuna basın en son yeni birim diyerek devam edin bu videodan ilerleyebilirsiniz.Evt hocam var
Sağolun hocamhocam normal usb ile temiz format atın disk ekranında dediğim gibi çıkan tüm bölümleri seçip sil tuşuna basın en son yeni birim diyerek devam edin bu videodan ilerleyebilirsiniz.
Rica ederim hocam sizde sağolunSağolun hocam