Lolcü Buse
80+ Bronze
Arkadaşlar yakın zamanda bi laptop sipariş vereceğim ama freedos bende Windows kurmayı bilmiyorum bilen varsa instasini verebilir mi lütfen ?
Arkadaşlar yakın zamanda bi laptop sipariş vereceğim ama freedos bende Windows kurmayı bilmiyorum bilen varsa instasini verebilir mi lütfen ?
Burda flasha falan atın diyor bilmiyorum ki flasha atmayı beni instadan ekleyin brujsevdasi
B
Burda flasha falan atın diyor bilmiyorum ki flasha atmayı beni instadan ekleyin brujsevdasi
En az 16 gb flaş belleğiniz olmalı ardından videoda gösterildiği gibi yapıcaksın bu kadarB
En az 16 gb flaş belleğiniz olmalı ardından videoda gösterildiği gibi yapıcaksın bu kadar
Evimde başka PC yok napmaliyim
okul arkadasi komsu kimsede yok mu bilgisayar windows 10 iso indirsin rufus programi ile flash bellege atsin. gerisinde yardimci olurumEvimde başka PC yok napmaliyim
internet kafe veya tanıdık birinin pc si
okul arkadasi komsu kimsede yok mu bilgisayar windows 10 iso indirsin rufus programi ile flash bellege atsin. gerisinde yardimci olurum
Beni instadan ekler misin brujsevdasiokul arkadasi komsu kimsede yok mu bilgisayar windows 10 iso indirsin rufus programi ile flash bellege atsin. gerisinde yardimci olurum