Neler Yeni

Windows kurulumu yaparken virüslü flaş kullanılırsa

Keremdiyola

80+ Bronze
Selamlar bilgisayarcı aile dostumuz eve gelmişti kasaya temiz kurulum yapacaktı yaptı flaş virüslüyken Windows indirip kurduysa virüs girmiş midir daha sonradan ben temiz kurulum attım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Atmamış da olabilirim uzun zaman oldu hatırlamıyorım kaspersky free bişi bulamadı

Has4nGodEx

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,861
İsim
Hasan Acar
Selamlar bilgisayarcı aile dostumuz eve gelmişti kasaya temiz kurulum yapacaktı yaptı flaş virüslüyken Windows indirip kurduysa virüs girmiş midir daha sonradan ben temiz kurulum attım

Atmamış da olabilirim uzun zaman oldu hatırlamıyorım kaspersky free bişi bulamadı
Windowsu yazdırdığı zaman usb nin içindeki her şey silinir. Kafanız rahat olsun. Virüs kalmamıştır.

Keremdiyola

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Windowsu yazdırdığı zaman usb nin içindeki her şey silinir. Kafanız rahat olsun. Virüs kalmamıştır.
Valla sağol Hocam çok hassasm bu konuda eskiden değildim ama karantinada gelişti galiba laptobuda virüslümü değilmi bilmşyorum ama ben bi kere temiz kurulum yapcam dediğim zaman bana Microsoft dan indirtmişti kendi de ordan indirmiştir yani sıkıntı yok ozaman

Hocam birde şey soracağım kendi flashımla yaptığım zaman bittikten sonra flaşı açıp içindeki dosyayı sildim lazım diye(1 tane tek dosya vardı) tekrar yükleyeceğim zaman kalıntı var vb dermi ?

Has4nGodEx

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,861
İsim
Hasan Acar
Valla sağol Hocam çok hassasm bu konuda eskiden değildim ama karantinada gelişti galiba laptobuda virüslümü değilmi bilmşyorum ama ben bi kere temiz kurulum yapcam dediğim zaman bana Microsoft dan indirtmişti kendi de ordan indirmiştir yani sıkıntı yok ozaman

Hocam birde şey soracağım kendi flashımla yaptığım zaman bittikten sonra flaşı açıp içindeki dosyayı sildim lazım diye(1 tane tek dosya vardı) tekrar yükleyeceğim zaman kalıntı var vb dermi ?
Biçimlendireceği için içinde bir şey kalmaz.

Keremdiyola

80+ Bronze
Hocam arkadaşıma da atmıştım oradaki çoğu kişi İSO dosyasını bozabilir demişti ona mesajınızı attım bidaha at knk dedi

ElectriX

80+ Silver
Zaten rufus ile iso'yu yazarken flaşta iso dosyasının kapladığı yer kadar alan kullanılabiliyor diyebiliyorum.

Keremdiyola

80+ Bronze
Zaten rufus ile iso'yu yazarken flaşta iso dosyasının kapladığı yer kadar alan kullanılabiliyor diyebiliyorum.
Rufus kullanmadım Microsoft’un kendi sitesinden indirdim açtım flashı seçtim

ElectriX

80+ Silver
Rufus kullanmadım Microsoft’un kendi sitesinden indirdim açtım flashı seçtim
O uygulamada sanırım aynı şeyi yapıyordu. Büyük ihtimalle iso'yu kurduğunuzda flaş belleğin boyutu 4gb falan oldu. İso dosyasının kapladığı kadar.

Billur İbrahim

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
823
İsim
Billur İbrahim
eğer iso virüslüyse yada korsansa sıkıntı olabilir ama eğer microsoftun kendi sitesinden indirdiysen sıkıntı yok
zaten usb yi biçimlendiriyor

Keremdiyola

80+ Bronze
eğer iso virüslüyse yada korsansa sıkıntı olabilir ama eğer microsoftun kendi sitesinden indirdiysen sıkıntı yok
zaten usb yi biçimlendiriyor
Bilgisayarcının yüklediğin bilmiyorum sonra bide kendim temiz kurulum yaptım bilgisayarcı korsan kullandıysa sorun olmaz değil mi sonradan ben kendim orjinaş temiz kurulum yaptım

Top Bottom