Neler Yeni

Windows lisans uyarısı

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
1613652133966.png

Bedava ücretsiz windows 10 rehberini biliyorsunuzdur aynısını onu yaptım ve Windows 10 Home sürümünü kurdum
her şey iyi tamam 5 dakika önce bu bildirim belirdi önce anlamadım ayarlara gidin diyip kapattım
sonrasında benim dersin başladı girdim ve girer girmez hoca bana sorunun cevabını istedi Alt Tab daydım o an, sonra bilgisayar inanılmaz derecede dondu hiçbirşey yapamıyordum alt tab yapıyordum mouse oynatıyordum yok kilitlenmişti tam CTRL ALT DEL yapıcak iken düzeldi sonra forumda Ücretsiz Windows Yükleme rehberinde sorumu sorarken bi derse tekrar gireyim dedim ve bilgisayar kilitlenmedi ama çok kötü kastı sizce ne yapmam gerekiyor bu lisansı hep sorucakmı format atmak istemiyorum.

hakanoncul9

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,101
İsim
Hakan Öncül
Instagram
hakanoncul9
Steam
https://s.team/p/cnrp-vkvb/KJTNGHKW
Twitter
hakanoncul9
Discord
https://discord.gg/w4BaEHcVg3
ben yaşamadım öyle bir şey hiç dogru lisansı kurduguna emin misin

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
1613652465719.png

Buda windows tarama sonuçlarım
Mesaj otomatik birleştirildi:

ben yaşamadım öyle bir şey hiç dogru lisansı kurduguna emin misin
Eminim harfi harfine doğru yazdım lisans kodunu
Mesaj otomatik birleştirildi:

İşe yararmı bu

Son düzenleme:
Alıntıyı görüntüle
Bedava ücretsiz windows 10 rehberini biliyorsunuzdur aynısını onu yaptım ve Windows 10 Home sürümünü kurdum
her şey iyi tamam 5 dakika önce bu bildirim belirdi önce anlamadım ayarlara gidin diyip kapattım
sonrasında benim dersin başladı girdim ve girer girmez hoca bana sorunun cevabını istedi Alt Tab daydım o an, sonra bilgisayar inanılmaz derecede dondu hiçbirşey yapamıyordum alt tab yapıyordum mouse oynatıyordum yok kilitlenmişti tam CTRL ALT DEL yapıcak iken düzeldi sonra forumda Ücretsiz Windows Yükleme rehberinde sorumu sorarken bi derse tekrar gireyim dedim ve bilgisayar kilitlenmedi ama çok kötü kastı sizce ne yapmam gerekiyor bu lisansı hep sorucakmı format atmak istemiyorum.
kankam zaten windows keyler pahalı değil 10-30 tl arası alabilirsin

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Top Bottom