Anakartın nedir? Bir zararı yok.merhabalar arkadaşlar windows 11 yüklü ve blue stacks programını indiricem fakat benden sanallaştırıcıyı açmamı istiyor zararı veya yararı varmı açmamın yardımcı olurmusunuz !
zararı yok stabil kullanman için açman lazım zaten.merhabalar arkadaşlar windows 11 yüklü ve blue stacks programını indiricem fakat benden sanallaştırıcıyı açmamı istiyor zararı veya yararı varmı açmamın yardımcı olurmusunuz !
asus prime b450 m-a 2Anakartın nedir? Bir zararı yok.
sadece blue stacks için mi diğer her şey içinmizararı yok stabil kullanman için açman lazım zaten.
bluestacks veya diğer emülatörler için farketmez.asus prime b450 m-a 2
Mesaj otomatik birleştirildi:
sadece blue stacks için mi diğer her şey içinmi
bu sanallaştırma sadece emülatörleri etkiliyor ozaman doğru anladım değilmibluestacks veya diğer emülatörler için farketmez.
nekadar ve herşeydemi sonradan kapattıgımda düzelirmi pekiFps düşürür.
Bilgisayarı yeniden başlat, yeniden başlatırken durmadan delete tuşuna bas BİOS ekranı gelene kadar. BİOS ekranı geldikten sonra Advanced menüye gir sonra CPU Configuration var ona bas SVM Mode Enabled yap ondan sonra exit menüsünden kaydet ve çık.asus prime b450 m-a 2
sadece blue stacks için mi diğer her şey içinmi
teşekkür ederim dostumBilgisayarı yeniden başlat, yeniden başlatırken durmadan delete tuşuna bas BİOS ekranı gelene kadar. BİOS ekranı geldikten sonra Advanced menüye gir sonra CPU Configuration var ona bas SVM Mode Enabled yap ondan sonra exit menüsünden kaydet ve çık.
Kalıntılar bazen düşürmeye devam edebiliyor.bu sanallaştırma sadece emülatörleri etkiliyor ozaman doğru anladım değilmi
nekadar ve herşeydemi sonradan kapattıgımda düzelirmi peki
kalıntıları tamamen silmek için bir yol bulamıyomuyuzKalıntılar bazen düşürmeye devam edebiliyor.
evet pc de sanal olarak kullanabileceğin tüm işletim sistemleri için, sen bluestacks kullanarak android i sanal olarak kullanıyorsun.bu sanallaştırma sadece emülatörleri etkiliyor ozaman doğru anladım değilmi
nekadar ve herşeydemi sonradan kapattıgımda düzelirmi peki
hayır hiç bir şekilde fps veya performans kaybı olmaz kalıntı vs hikayeAma ben diğer kullanımlar için bilgisayara fps düşüşü verirmi ondan korkuyorum biraz
kalıntıları tamamen silmek için bir yol bulamıyomuyuz
ozaman yapıyorum dostum teşekkür ederimevet pc de sanal olarak kullanabileceğin tüm işletim sistemleri için, sen bluestacks kullanarak android i sanal olarak kullanıyorsun.
vmware veya virtualbox ta da yine aynı şekilde windows macos linux v.b işletim sistemleri sanal olarak kurulabilir.
hayır hiç bir şekilde fps veya performans kaybı olmaz kalıntı vs hikaye