Neler Yeni

Çözüldü✓ Windows Ses Ayarları ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Umut Akyol
yeni kulaklıkda 7.1 vardı hele bi kullanıyım falan dedim ayarlara girip onu değiştimem lazımmış çıkış cihazınımı ne sonra ayarlara girdiğimde windows etkin olmadıgı için herhangi bir işlem yapamadım yardımcı olurmusunuz ? (Windows satın al gibi dahi fikirleriniz için saolun) :D

J4rvisM

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,187
İsim
Jarvis-M
Forumdaki ücretsiz Windows etkinleştirme rehberinden windowsu etkinleştir ilk önce. Sonra 7.1 tavsiye etmem, bir çok oyunda ses bozuyor. Stereo devam et bence

Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Umut Akyol
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Forumdaki ücretsiz Windows etkinleştirme rehberinden windowsu etkinleştir ilk önce. Sonra 7.1 tavsiye etmem, bir çok oyunda ses bozuyor. Stereo devam et bence
kulaklıkta mıc /3D/sağ ve sola sinyal yolayan V işareti var bunlar ne işe yarıyor anlatırmısın

J4rvisM

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,187
İsim
Jarvis-M
kulaklıkta mıc /3D/sağ ve sola sinyal yolayan V işareti var bunlar ne işe yarıyor anlatırmısın
Uygulamaları kulaklıktan kulaklığa değişiyor bu yüzden bilemiyorum ama mesela benim fury X de yaptığım tek ayar pubg oynarken ses denetim masasından Loudness Equalization açıyorum. (Ayak seslerini arttırıp, silah seslerini kısıyor) Onun dışında kullanım için kulaklığa bir ayar yapmana gerek yok.
İlla yapmak istiyorum dersen youtube'dan ayarlara bakabilirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,034,427
Üyeler
164,010
Son üye
jakson10
Top Bottom